Recicloniarta - Curs de benzi desenate si reciclare creativa

/ / Modificat: 2014-02-10
Recicloniarta  - Curs de benzi desenate si reciclare creativa

Recicloniarta este o platforma de ateliere mixte de arte si reciclare creativa organizata de Creative Arts, structurata in patru module de curs, ce combina reciclarea creativa cu diverse categorii de arte, precum muzica, artele plastice, tehnicile handmade si realizarea de benzi desenate.

Indrumati de trainerii Creative Arts, copiii vor experimenta, la Recicloniarta, diferitele tipuri de arta intr-o atmosfera vesela si vor deveni totodata mult mai responsabili fata de mediul inconjurator si de lumea in care traiesc.


In cadrul modulului de "Benzi desenate si reciclare creativa", copiii pasionati de desene animate sunt invitati sa afle cum isi pot crea singuri personajele preferate si cum sa le ilustreze povestea pe suporturi neconventionale.

Atelierele se vor desfasura duminica, intre orele 10:00 – 12:00, dupa urmatorul program:


16 februarie: realizare banda desenata I
23 februarie: realizare banda desenata II
2 martie: realizare banda desenata III
9 martie: realizare revista de benzi desenate
16 martie: aplicare banda desenata pe o cutie colectoare
23 martie: aplicare banda desenata pe un tricou

Atelierele vor avea loc la creart (Piata Alexandru Lahovari nr. 7, sector 1), iar varsta minima recomandata pentru participarea la ateliere este de 5 ani.

Costul modulului este de 280 de lei si include toate materialele si instrumentele folosite. Inscrierile se fac pana pe 14 februarie, ora 20:00 la office@creativearts.ro.

Cursurile din cadrul Recicloniarta se desfasoara in cadrul platformei de ateliere de dezvoltare a creativitatii copiilor organizate in premiera in Romania de Creative Arts impreuna cu creart (Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti). Platforma cuprinde ateliere care mixeaza arta, reciclarea creativa si mestesugurile traditionale, contribuind la afirmarea creativitatii si dezvoltarea imaginatiei copiilor.

Mai multe detalii despre cursuri gasiti pe www.creativearts.ro si pe creart.ro/blog.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre