Programe de educatie creativa, Case-n povesti, La Carturesti

/ / Modificat: 2014-01-17
Programe de educatie creativa, Case-n povesti, La Carturesti

Programe de educatie creativa, Case-n povesti, La Carturesti

Va invitam impreuna cu Editura Vellant si Carturesti la o serie de programe de educatie creativa in doua locuri inedite: librariile Carturesti din Mall Promenada. Astfel, in diminetile de sambata si duminica, familiile cu copii de 2-10 ani sunt invitate sa petreaca o ora distractiva si instructiva, pornind de la o carte pentru copii, dar mergand mult mai departe de ea, intr-o lume fantastica sau concreta; in perioada urmatoare vom povesti si vom construi case din carti si din jur, adica Case-n povesti/ La Carturesti. Programele contin o parte de lectura si jocuri si o parte de atelier.

Programele incep la ora 11:00 si dureaza minim o ora. La toate programele este necesara inscrierea si garantam petrecerea unui timp frumos si distractiv, plin de surprize si revelatii despre lume si despre sine.

Cartile alese drept punct de plecare la joaca sunt selectate din rafturile Editurii Vellant, frumoase obiecte de citit si visat iarna: "Povesti la gura sobei (pentru serile de iarna)" de Caitlin Matthews si Helen Cann, "Basme de pretutindeni" repovestite de Malachy Doyle si "Seminte de cabane" de Philippe Lechermeier, povesti clasice sau mai noi, Hanseli si Greteli sau povesti moderne. La atelier cei mici ajutati de parinti vor realiza cate o casuta incapatoare pentru jucariile lor, din materiale surprinzatoare, prelucrate cu imaginatie de copil-cititor sau copil-fauritor.

Program ateliere

Sambata, 18 ianuarie 2014, 11:00 (Mall Promenada) - program pentru familii cu copiii de 2-3 ani;
Duminica, 19 ianuarie 2014, 11:00 (Mall Promenada) – program pentru familii cu copii de 4-6 ani;
Sambata, 25 ianuarie 2014, 11:00 (Mall Promenada)- program pentru familii cu copiii de 4-6 ani;
Duminica, 26 ianuarie 2014, 11:00 (Mall Promenada) – program pentru familii cu copii de 2-3 ani;
Sambata, 1 februarie 2014, 11:00 (Mall Promenada)- program pentru familii cu copiii de 6-8 ani;
Duminica, 2 februarie 2014, 11:00 (Mall Promenada) – program pentru familii cu copii de 6-8 ani;
 
Programarile sunt obligatorii si se fac de luni pana vineri in saptamana programului, la e-mail: programari@dedragulartei.ro (este necesara precizarea datei de desfasurare a programului, numele si varsta copilului, iar inscrierea este valabila numai dupa primirea unui email de confirmare). Inregistrarile se fac individual de catre fiecare familie in parte iar taxa se achita la fata locului.

Taxa de participare

50 lei / familie formata din doi membri (parinte si copil),
70 lei / familie formata din trei membri,
80 lei / familie formata din patru membri etc.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre