Povestea de toamna a teatrului Zurli

/ / Modificat: 2012-11-23
Povestea de toamna a teatrului Zurli

Teatrul Zurli deschide stagiunea de toamna sambata, 8 septembrie! "Poveste de toamna" este spectacolul la care suntem cu totii asteptati la ora 11.00, in Centrul Vechi al Bucurestiului la Casa Bratianu ( Strada Doamnei, nr. 9).

In spectacolul „Poveste de toamna”, Fetita Zurli descopera toamna cu toate ingredientele ei. Intr-o zi frumoasa, printre frunzele ruginii, Fetita Zurli afla de la Frunza (prietena ei buna) povestea frunzelor si se confrunta cu siretenia Vulpii. Cumatra cea vicleana reuseste sa puna mana pe cosul cu fructe si legume, dar Zana Buna stie cum poate fi speriata cumatra Vulpe.


Cei mici invata anotimpurile si lunile anului, facand totodata un exercitiu de cunoastere si recunoastere a fructelor si legumelor. Spre bucuria micilor spectatori, chiar sub ochii lor, Fetita Zurli invata sa construiasca o sperietoare.

"Poveste de toamna" este un spectacol presarat cu multe cantece si jocuri interactive, o provocare la o amuzanta lectie de toamna.

Durata: 40 min
Text si viziune originale: Mirela Retegan
Decorurile: Anca Cernea
Miscarea scenica: Nadejda Dumitriu

Rezervari la telefon: 0728.295.872 sau pe e-mail: contact@zurli.ro
Pret bilet: 15 lei/ adult si 10 lei/copil

Rezervati din timp locuri pentru a beneficia de parcare gratuita!
La intrarea in parcare veti regasi numele dumneavoastra pe lista rezervarilor.
Restaurantul va pregati meniuri speciale pentru copii. Puteti servi micul dejun si pranzul intr-o oferta care speram sa fie pe gustul dumneavoastra.

Zurli ne asteapta pe toti cu drag si cu super energie!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii

Articole recomandate

Citeste si despre