Pictura, actorie sau astronomie pentru copii, Fundatia Calea Victoriei, februarie 2014

/ / Modificat: 2014-01-22
Pictura, actorie sau astronomie pentru copii, Fundatia Calea Victoriei, februarie 2014

Pictura, actorie sau astronomie pentru copii, Fundatia Calea Victoriei, februarie 2014

Fundatia Calea Victoriei va asteapta in perioada Ianuarie – Februarie la ateliere pentru copii, unde joaca si educatia se impletesc armonios, facand posibila invatarea cu placere. Cursurile noastre pentru copii urmaresc dezvoltarea personala si intelectuala a copiilor si abordeaza o multime de subiecte interesante, legate de astronomie, actorie, pictura si multe altele.



Din 25 Ianuarie, astronomul Adrian Sonka ne asteapta la cursul Miraculosul cer instelat – Atelier de Astronomie pentru copii (8-13 ani), unde vom parcurge o calatorie de milioane de ani lumina, spre galaxiile cele mai indepartate ale Universului. Vor afla ce este o stea cazatoare, cum au aparut constelatiile sau ce se intampla atunci cand e eclipsa. Ultima sedinta a cursului se va tine la Observatorul Astronomic "Amiral Vasile Urseanu", unde copiii vor realiza propriile observatii astronomice.


Ne intalnim din 15 Februarie cu actrita Smaranda Caragea, alaturi de care vom  face jocuri si exercitii relaxante si amuzante specifice actoriei in cadrul Atelierului practic de Teatru pentru copii (7-12 ani). Vom dezvolta capacitatea copiilor de a reactiona spontan si corect in situatii impuse, le vom da sansa sa isi exprime personalitatea, vom stimula imaginatia si creativitatea si vom lucra exercitii de constientizare a sinelui, de introspectie si observare.

Si pentru ca pictura si culorile sunt atat de iubite de catre cei mici, din 15 Februarie facem Primii pasi in arta: Atelier pentru copii (4-6 ani), alaturi de Petruta Banita, artist plastic. Pe parcursul celor 5 intalniri, copiii se vor familiariza atat cu tehnici de desen si pictura, cat si cu alte tehnici plastice precum colajul, modelajul, sculptura. Fiecare atelier va oferi o alta experienta vizuala, o noua intalnire cu un material sau o tehnica artistica pe care la gradinita sau in scoala cei mici nu au ocazia sa o experimenteze.

La Fundatia Calea Victoriei luam lectii de actorie, pictam si realizam observatii astronomice, facem exercitii de dictie, construim case cu povesti la Atelierul de Arhitectura pentru copii (7-12 ani) sau descoperim personaje indragite de copii precum Povestea celor trei muschetari si aventurile lor la curtea Regelui Soare (7-12 ani).

Programul complet al atelierelor noastre pentru copii poate fi consultat la: http://www.scoaladeartesimaniere.ro/2012/program-cursuri-evenimente-pentru-copii/

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul nostru pentru copii: http://www.scoaladeartesimaniere.ro/ sau ne puteti suna la mobil: 0723 167 892 si telefon fix: 021-321.30.22.



Pentru inscrieri si informatii ne puteti scrie la contact@victoriei.ro.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cursuri copii Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre