Opera Comica pentru Copii organizeaza prima editie a concursului Bucharest Dance Competition

/ / Modificat: 2019-06-04
Opera Comica pentru Copii organizeaza prima editie a concursului Bucharest Dance Competition

Intre 7 si 9 iunie, Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii, organizeaza, in cadrul Festivalului Opera Copiilor (FOC), prima editie a concursului Bucharest Dance Competition.

Copiii care frecventeaza cercurile de coregrafie din cluburi si palate ale copiilor, din scoli particulare de dans, precum si din scolile si liceele vocationale din Romania si din strainatate au ocazia sa demonstreze cat de talentati sunt in arta dansului si sa concureze pentru Marele Trofeu, Premiile I, II sau III sau pentru obtinerea unuia dintre premiile speciale oferite de Opera Comica pentru Copii: distribuirea in productiile Operei Comice pentru Copii, participarea in cadrul workshop-urilor organizate de institutie, abonamente OCC, acces la Escape Room OCC, acces la Aventura Parc OCC si tichete in cadrul Festivalului Opera Copiilor 2019.

Biletele de participare pot fi achizitionate de pe www.bilete.ro.

Pentru cei mici distractia continua la Festivalul Opera Copiilor in Gradina cu Jocuri unde se vor putea bucura in voie de sute de boardgames-uri, jocuri de strategie si jocuri de logica. La Biblioteca Vie membrii echipei OCC sunt nerabdatori sa ii intalneasca pe copii si sa le impartaseasca istorisirile lor fabuloase.

Casuta din Copac este una din principalele atractii ale festivalului unde au loc mici recitaluri si lansari de carte. Tot aici, cele mai indragite povesti ale copilariei le vor fi citite celor mici de catre Felicia Filip, Maria Ralea, Paula Seling, Cuzin Toma, Zoli Toth, Anna Ungureanu, Corina Dumitrescu, Vali Ionescu Caciureac si de multi alti artisti si vedete.

Piscina cu Bile este un alt punct fierbinte al festivalului: 120.000 de bile si 150 de metri patrati de spatiu de joaca pentru toti copiii. In aer liber, la inaltime, cei mici sunt asteptati la Cinematograful OCC, unde vor rula filme de la Festivalul International de Film de Animatie ANIMEST pana tarziu in noapte. La aparitia intunericului, daca cerul este curat, cei mici pot studia corpurile ceresti, uitandu-se la ele cu ajutorul telescoapelor profesionale in cadrul programului Observatorul de stele.

Una dintre cele mai apreciate atractii ale Festivalului Opera Copiilor este Gradina cu Fluturi amplasata in curtea institutiei din Calea Giulesti, nr. 16, unde vizitatorii pot admira si interactiona cu sute de fluturi vii multicolori.

Opera Comica pentru Copii ii invita pe copii sa isi testeze abilitatile sportive in cadrul Aventura Parc, sa se racoreasca, prin joaca, la zona de Water Fight si sa devina creativi la Atelierele printre nori. Detalii suplimentare despre activitatile si jocurile pregatite de echipa OCC din cadrul Festivalului Opera Copiilor pe www.operacopiilor.ro .

Nicu Alifantis inchide Festivalul Opera Copiilor cu spectacolul ,,Sotron”

sotron-nicu-alifantis

Duminica, 16 iunie, de la ora 19:00, cea de-a V-a editie a celui mai amplu festival dedicat copiilor, Festivalul Opera Copiilor, se incheie cu un invitat de onoare – cantautorul Nicu Alifantis si spectacolul sau original dedicat copiilor, intitulat ,,Sotron”. Cei mici, alaturi de parintii si bunicii lor, sunt asteptati la concertul artistului care va avea loc la Grand Arena OCC, un concert al amintirilor, al inocentei si puritatii copilariei, care promite sa atinga inimile tuturor celor prezenti. Biletele pot fi achizitionate de pe www.bilete.ro.

Spectacolul de balet "Jack si Vrejul de Fasole" revine pe scena Salii Mari

Pana cand vor pleca in vacanta de vara, Opera Comica pentru Copii ii asteapta pe cei mici cu alte spectacole frumoase pe parcursul lunii iunie. Pe 8 si 9 iunie, spectacolul de balet ,,Jack si Vrejul de Fasole”, un spectacol semnat de Corina Dumitrescu, cu scenografia realizata de Bogdana Pascal, coloana sonora selectata de Antonel Oprescu si proiectiile video asigurate de Robert Voiculescu, revine pe scena Salii Mari a institutiei.

In acest spectacol de balet dinamic si plin de pilde, pe masura ce intalneste binele, raul, minciuna si prietenia, Jack se transforma din micul ghidus, aflat la sfarsitul copilariei, intr-un tanar care nu se lasa influentat si care, pana la final, dobandeste propriul discernamant. Bilete pentru reprezentatiile din 8 si 9 iunie, de la orele 11:00 si 17:00 se pot achizitiona de pe www.bilete.ro.

Nu ratati ultimele reprezentatii ale spectacolelor ,,Carnavalul Animalelor” si ,,Eliza, micuta florareasa”

Pe 8 si 9 iunie, cea mai noua premiera de la Opera Comica pentru Copii va asteapta la Salonul Mozart. Celebra lucrare a compozitorului romantic francez, Camille Saint-Saëns, "Carnavalul Animalelor”, considerata una din cele mai amuzante compozitii cunoscute, este o suita de 14 momente muzicale, care descriu, prin intermediul coloritului sonor al diverselor instrumente muzicale, diferite animale.

Spectacolul, dedicat oamenilor de toate varstele, are programate ultimele 6 reprezentatii sambata si duminica de la orele 10:00, 12:00 si 14:30. Tot pe 8 si 9 iunie, cei mici sunt invitati sa urmareasca povestea Elizei, micuta florareasa, intr-un spectacol de balet de exceptie. La Sala UnderGrant, Eliza si-a propus sa ofere o lectie importanta celor mici, prin intermediul pasilor de dans, despre cum sa isi indeplineasca cel mai mare vis prin perseverenta si imaginatie. Spectacolul de balet ,,Eliza, micuta florareasa” are reprezentatiile programate la orele 11:00 si 13:30.

Hai in Tabara de Vara OCC!

Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii (OCC), ii invita pe cei mici in Taberele de Vara OCC, organizate in spatioasa curte a institutiei, unde vor fi amenajate corturi cu actiuni interactive si ateliere dedicate.

Activitatile pregatite de echipa OCC se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani si vor fi organizate in mai multe serii de cate 30 de copii, in lunile iunie si iulie! Copiii vor beneficia de cazare, sase mese, participarea la o o serie extinsa de jocuri interactive pregatite in zona Aventura Parc si curtea OCC.

Cei mici se pot distra la piscina cu bile, vor petrece diminetile in compania fluturilor colorati, vor participa la concursuri Water Fight, la ateliere de pictura cu figurine cadou si ateliere de plantat flori, vor asculta povesti fascinante si vor lua parte la un tur ghidat in camerele secrete ale OCC. Experienta de la Tabara de Vara OCC va fi completata de kit-ul de tabara personalizat, continand rucsac, tricou, jurnal, insigna si termos. Detalii suplimentare la telefon 0751.261.479.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Opera comica pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre