Nu sunt ceea ce par a fi: plante sau animale?

/ / Modificat: 2013-03-06
Nu sunt ceea ce par a fi: plante sau animale?

Nu sunt ceea ce par a fi: plante sau animale?


9 martie 2013, orele 11:00

Prezinta: Maria Bezede

Plante sau animale? Intrebarea aceasta pare, pentru multi, una simpla si clara, chiar inutila pentru unii, dar merita sa aflam raspunsul, deoarece el insumeaza o multitudine de aspecte interesante.

Vom deslusi, impreuna, misterul speciilor de plante si animale care nu sunt ceea ce par a fi, investigând biodiversitatea lumii vii si piesele din colectiile Muzeului. Astfel, veti invata cum sa evitati confuzia dintre anumite specii de plante si animale.

Conferinta face parte din programul educational: "La Antipa, in spatele usilor inchise"


Pentru al doilea an consecutiv, Muzeul "Antipa" va acorda premii la sfarsitul acestui ciclu de conferinte. Trei dintre cei mai isteti, dar si cei mai fideli participanti la conferinte vor putea intra in posesia telescoapelor oferite de catre partenerul nostru stiintific, DaVinci Learning, daca vor raspunde corect la toate intrebarile concursului ce se va desfasura in ianuarie 2014.

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi si studenti – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulti – 15 lei.

Detalii: www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului "Antipa": www.facebook.com/muzeulantipa

Inscrierea participantilor se poate face in limita a 70 de locuri la telefon: 021.312.88.26, int. 4 sau pe e-mail: florentinap@antipa.ro

Informatii suplimentare despre programe: dr. Aurora Stanescu, e-mail: auroras@antipa.ro, 0723.149.694

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre