Miscare pentru parinti si bebelusi. Jogging in scutece

/ / Modificat: 2013-09-23
Miscare pentru parinti si bebelusi. Jogging in scutece

Ca orice mamica, prioritara pentru tine este sanatatea copilului tau. Dar, la fel de importanta este si sanatatea intregii familii, pe care nu trebuie sa o neglijezi. Cu totii stim ca sportul este cea mai buna modalitate de a te mentine sanatoasa si frumoasa. Insa, cum poti face asta fiind alaturi de bebelusul si sotul tau in acelasi timp si, mai ales, cum poti face ca exercitiile fizice sa fie distractive pentru toti trei?

Pentru  fericitele mamici ale unor copilasi cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 4 ani, Programul de Sanatate pentru Mame si Sugari (SAMAS), initiat de NUTRICIA, Fundatia Crucea Alba si Crucea Rosie Filiala sector 6, ofera o idee despre cum ar putea imbina utilul cu placutul. Si, odata ce o vor pune in aplicare, vor vedea ca se va incadra excelent in programul lor.

SAMAS te asteapta asadar la Maratonul Bucurestiului, sambata, 5 octombrie, la ora 12:30, in Piata Constitutiei, unde ti-a pregatit o surpriza... plina de adrenalina. Aici, poti si tu deveni unul dintre participantii la Bucharest International Marathon. De ce ai nevoie? De vointa… si de un carucior functional si sigur. Acum, iti pui micutul in carucior, ii pui centura de siguranta, iti iei partenerul de mana si porniti la drum in pas alergator. Ce copil nu se bucura atunci cand este plimbat cu caruciorul?

Ei bine, la Bucharest International Marathon, SAMAS a pregatit un moment dedicat in exclusivitate parintilor cu copii de pana in 4 ani. "Joggingul in scutece", asa cum este denumit, este creat pentru a renunta la sedentarism, pentru a avea o viata activa si, nu in ultimul rand, pentru distractie. Asadar, nu conteaza cat de repede alergi. Partea cea mai frumoasa este ca primesti si cadouri pentru ca te distrezi alaturi de puiul tau. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti, poti si tu primi o trotineta si o gentuta termoizolanta cadou daca treci linia de finish.

La acest jogging poate participa oricare dintre parinti. Sa alergi cu caruciorul alaturi de alti parinti cu siguranta va fi un moment memorabil.Participand la acest eveniment, vei vedea cat de amuzant si de usor este pentru tine ca mama, dar si pentru tata, sa fiti activi alaturi de micutul vostru. Si, astfel, copilul va capata si el obiceiul de a face miscare.

Pentru mai multe detalii despre Joggingul in scutece, dar si pentru inscriere, acceseaza pagina Jogging in scutece.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre