MiniMignon incepe stagiunea

/ / Modificat: 2015-03-03
MiniMignon incepe stagiunea

Incepand cu luna martie Teatrul Mignon deschide stagiunea dedicata copiiilor si adolescentilor prin programul MiniMignon.

MiniMignon este un spatiu al libertatii de creatie, un laborator al jocului, un loc al povestilor alese cu grija pentru a starni emotia. Spectacolele sunt insotite de o serie de ateliere pentru cei ce inca nu au depasit varsta minunata a copilariei.

Stagiunea se deschide cu premiera spectacolului Minciuna Albastra, care se va juca in zilele de 7, 8, 15, 22, 29 martie, incepand cu ora 11:00. Din distributia spectacolului fac parte Cristina Paraschiv, Dana Paraschiv si Adrian Bila.

La ceas de seara, cazuta de pe cerul instelat, Doamna Luna ne sopteste povestea minciunii albastre desprinsa din peripetiile lui Relu si Filip. Cei doi frati, indrumati de un prieten neobisnuit, pornesc intr-o aventura in care doar adevarul ii mai poate salva, pe ei si pe parintii lor, de albastreala buclucasa. O poveste presarata cu teatru de umbre, putina aventura, teatru de papusi, si un strop de magie …

Spectacolul este dedicat copiiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani. Pretul unui bilet este 25 RON.

Rezervari: contact@teatrulmignon.ro sau 0743.318.772

Adresa: Str. Hristo Botev, nr. 1

Pentru mai multe detalii: https://www.facebook.com/teatrulminimignon  

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spectacole copii Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre