Kids Land Fest - GreenFEST, eveniment eco friendly dedicat familiei si prietenilor!

/ / Modificat: 2019-05-07
Kids Land Fest - GreenFEST, eveniment eco friendly dedicat familiei si prietenilor!

Pe 18 si 19 mai vino in Parcul Bazilescu la Kids Land Fest - GreenFEST, eveniment eco friendly dedicat familiei si prietenilor!

Gandit sa raspunda nevoii de distractie, relaxare, cunoastere si constientizare a importantei unui stil de viata sanatos, GreenFest iti propune sa dai Join to the Green Land!

Nu poti face acest lucru singur, ci insotit de super eroii de la prima editie a Kids Land Fest. La GreenFest va asteapta doua zile pline de distractie si aventura, precum si multe informatii utile din zona de Parenting, Dezvoltare personala si Stil de viata sanatos.

Pentru copii am pregatit spectacole de teatru, improvizatie si magie, Yoga si miscare in aer liber, demonstratii de dans si concursuri cu premii. Nu vor lipsi nici atelierele de creatie menite sa incurajeze creativitatea si sa dea frau liber imaginatiei, asa ca va asteptam la Roata olarului, Atelierul de pictura pe apa, Atelier de creatie florala pentru copii, Henna, Amazing Craft for Kids, Pictura pe fata, Modelaj din baloane si multe surprize pregatite de Blu Party si Ateliere pentru copii by Sarang Hanguk.

Parintii sunt asteptati si ei sa puna "umarul" la distractia generala si sa se alature activitatilor celor mici. Pentru cei care vor sa aiba parte de o experienta interactiva si foarte amuzanta, Photo Booth-ul oferit de Camera Luminoasa este solutia. Distractia este garantata, iar experienta va fi de neuitat datorita fotografiilor magnetice cu care veti putea pleca acasa.

Dupa “munca“ si rasplata. Papilele gustative vor fi rasfatate cu bunatati aduse special pentru acest eveniment de Walachia, Produse de Cooperativa, Dr. Avraham - produse naturale si ecologice romanesti, Bistro Dorobanti si ale sale bucate traditionale gatite cu grija si pricepere. Da Fud Dudes si Bufy’s sunt si ei pregatiti sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi cu ale lor preparate, iar Green Bamboo ne aduc delicioasele lor paste si noodles la wok.

Butoiul cu inghetata ne ademeneste si la editia din acest an a Kids Land Fest cu a sa inghetata delicioasa, preparata din ingrediente naturale, iar pentru pasionatii de bunataturi, Lara Sweets reda rafinamentul dulciurilor artizanale sanatoase. Pentru un plus de energie si vitalitate, cafea si fresh-urile sunt asigurate de Coffee Bike Romania.

Daca nu vreti sa plecati acasa cu mana goala, dati o raita pe Aleea expozantilor, unde veti descoperi produse handmade pentru casa si familie lucrate cu talent si migala, dar si produsele Pharma Care si Sapun de Marsilia dedicate frumusetii si ingrijirii pielii.

Intrarea la eveniment este libera.

PARTENERI: Amos Romania, Asociatia Artia, Ateliere pentru copii by Sarang Hanguk, Bistro Dorobanti, Blu Party, BNI Romania, Camera Luminoasa, Imagine Art Center, Lara Sweets, Red’s Flowers, Tipografia Sacu Design, Scoala de Mestesuguri, Traditii si Olarit Cristian Munteanu, Asociatia Club Sportiv Boom Boom, Nirvana Yoga Romania.

Un eveniment realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 1/ADP.

Despre organizatori

Asociația Culturală Sarang Hanguk (ACSH) este o organizație nonguvernamentală (ONG) care promovează multiculturalismul și care crează conexiuni între oameni, instituții și comunități care au același scop ca al său. Scopul activităților Sarang Hanguk (https://bit.ly/2MCDzkO) este de a ajuta copiii să descopere importanța diversității într-o multitudine de forme și culori, explorând lumea din jurul lor și învățând prin joc și joacă. Prin toate activitățile sale, Sarang Hanguk stimulează curiozitatea naturală a copiilor, dezvoltând creativitatea și cultivând răbdarea și încrederea în propriile forțe. Tehnologia permite copiilor să trăiască astăzi într-o societate globală, unde pot vedea și comunica instantaneu cu alți copii din întreaga lume. Cu toate acestea, copiii nu pot înțelege cu adevărat, nu pot aprecia și nu pot comunica cu ceilalți decât dacă au experimentat cultura într-un mod autentic, iar aici intervine echipa Sarang Hanguk

Cum facem asta?

  • Prin evenimente de informare, constientizare si educare pe care le organizeaza ACSH (Seri tematice, workshop-uri, ateliere de creatie, intalniri formale si informale) sau la care luam parte din postura de partener si/sau co-organizator (festivaluri, concerte, lansari de carte si film, conferinte si seminarii, mese rotunde etc).
  • In cadrul proiectului „Ateliere pentru copii by Sarang Hanguk”, prin intermediul caruia desfasuram ateliere de creatie pentru copii in cadrul programului Scoala altfel, dar si workshopuri tematice in scoli si gradinite care promoveaza multiculturalismul (Multicultural days, Music Month, Light Fair, Food Fair, Family Day 2017, Children’s Day etc).
  • Korean arts & crafts este singurul optional de pe piata din Romania dedicat promovarii diversitatii culturale si deprinderii unor tehnici de lucru venite tocmai din Tara Diminetilor Linistite, tehnici ce dezvolta motricitatea fina, creativitatea si incurajeaza spiritul de lucru in echipa al copiilor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre