ImproZurli, teatru de improvizatie pentru copii

/ / Modificat: 2012-04-20
ImproZurli, teatru de improvizatie pentru copii

Preadolescentii au acum ce sa faca in fiecare duminica de la 18 la 20. Mall-ul nu mai este singura distractie din oras!


Copiii cu varsta cuprinsa intre 8 si 14 ani vin la Mayateka! Parintii lor ii lasa acolo, iar cei mici asista la cel mai interactiv spectacol din viata lor. Cei mici ii ajuta pe actorii improvizatori cu teme pentru momente, indica tilurile povestilor, spatiul in care cei de pe scena improvizeaza, au reactii, pot sa aplaude daca le-a placut sau chiar sa huiduie daca se plictisesc.


Este un exercitiu prin care actorii ii invata pe copii sa descifreze pantomima, sa inteleaga improvizatia si sa-si dezvolte bunul gust.


Temele sunt legate de ceea ce fac ei in timpul liber sau la scoala, iar copiii reusesc -  amuzandu-se teribil - sa se deschida, sa aiba reactii spontane, sa prinda curaj si sa se exprime!


Zurli ii protejeaza de cuvintele nelalocul lor, de gesturile pline de teribilism si de abordarea aroganta, tendinta pe care ei incep sa o aiba la aceasta varsta. Le arata ca exista si umor de calitate si ca oamenii destepti au acces la el, iar ei cresc – astfel - facand diferenta intre bunul gust si prostul gust.


Cand? In fiecare duminica de la 18 la 20.


Unde? La Mayateka, pe strada Nerva Traian, nr. 27-33.


Pretul unui bilet este de 20 ron. Copiii isi pot cumpara de acolo racoritoare si apa. Rezervari la telefon: 0728.295.872 sau pe e-mail la adresa: contact@zurli.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spectacole copii Activitati copii Activitati educative Activitati educative copii

Articole recomandate

Citeste si despre