1 opinie
Servicii oferite:
face painting
; muzica si decor; baloane; invitatii personalizate; cadou pentru sarbatorit; personaje de poveste; clovn; Mos Craciun; ursitoare

Zurli - E distractie!

Zurli organizeaza petreceri pentru ziua de nastere, evenimente ale diverselor companii, lansari de produse pentru copii, premiere cinematografice - filme pentru copii, parents party, actiuni de promovare a diferitelor branduri de familie si marci pentru copii, evenimente pentru copiii de Craciun, Paste, 1 iunie, spectacole, serbari in gradinite si...

Zurli organizeaza petreceri pentru ziua de nastere, evenimente ale diverselor companii, lansari de produse pentru copii, premiere cinematografice - filme pentru copii, parents party, actiuni de promovare a diferitelor branduri de familie si marci pentru copii, evenimente pentru copiii de Craciun, Paste, 1 iunie, spectacole, serbari in gradinite si scoli, cursuri pentru copii si parinti, excursii pentru copii si parinti, tabere pentru copii si parinti, costume de carnaval pentru copii, consultanta pentru petreceri copii.

organizarea de petreceri pentru copii;
evenimente pentru copii;
organizarea de spectacole pentru copii;
organizarea de petreceri pentru botez;
minidiscoteca;

Ai folosit serviciile Zurli - E distractie!?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Fenomenala!
De Voicutatiana pe 23 Februarie 2012

Personal de exceptie si distractie multa!

Contact Zurli - E distractie!

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 0728.143.173 / 0722.560.502 / 0728.295.872 / 0765.307.008 / 0743.788.364
Site www.zurli.ro
Email contact@zurli.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari