Global Village, un eveniment marca AIESEC

/ / Modificat: 2012-07-14
Global Village, un eveniment marca AIESEC

Global Village, un eveniment devenit deja traditie in AIESEC Bucuresti, va avea loc pe 15 iulie de la ora 14.00, la IRIS Titan Shopping Center.

Evenimentul aduce impreuna peste 15 nationalitati. Noi, publicul, reusim astfel sa facem ocolul lumii in 0 kilometri, invatand foarte multe lucruri despre culturile diferitelor tari participante si capatand o viziune noua si un plus de toleranta privind internationalismul.

Pe parcursul intregii zile, vom gasi reprezentanti ai tarilor participante la standurile special amenajate impreuna cu ambasadele. China, Kazackstan, UK, Egipt, Olanda, Canada, Pakistan, Ucraina, Mexic sunt doar o parte dintre nationalitatile care vor fi prezente prin dansuri, degustari de mancare, nunti specifice si multe alte traditii si obiceiuri proprii.

De asemenea, participantii din cadrul proiectului C.H.A.N.G.E., care se adreseaza tinerilor din centre sociale, vor oferi un spectacol in cadrul evenimentului si vor avea un stand cu obiecte realizate manual de catre ei.

proiect Change


Participantii la Global Village vor interactiona cu oameni din culturi diferite si vor putea participa la concursuri si tombole. O parte dintre premii, constand in excursii in diferite parti ale lumii, sunt oferite de partenerul proiectului, Zip Travel. Un alt partener, Shakespeare School, va oferi cursuri de limba engleza.

Intrarea la eveniment este libera. Sunt asteptati copiii, parintii si bunicii... cu totii vor avea ceva de invatat!

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in 110 tari si teritorii, cu o istorie de 63 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare integrata, bazata pe 7.700 de oportunitati de leadership, 5.500 de posibilitati de schimb de experienta internationala, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international.

In urma cu 21 de ani, AIESEC a inceput activitatea in Romania, activand in prezent in 15 orase. Mai multe detalii pe site-ul proiectului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Evenimente parinti Educatie copii

Articole recomandate

Citeste si despre