Gasca Zurli joaca Am o casuta mica in 17 noiembrie 2013 la Cinemapro

/ / Modificat: 2013-10-29
Gasca Zurli joaca Am o casuta mica in 17 noiembrie 2013 la Cinemapro

Gasca Zurli - trupa care ti-a inveselit toata vara diminetile de sambata la TVR1, aduce o noua premiera in lumea celor mici. Spectacolul "Am O Casuta Mica" - energie si culoare, cantece si veselie, interactivitate si superdistractie, asa cum v-au obisnuit deja.

O ora in care copiii si parintii canta si danseaza impreuna cu Fetita Zurli, Clopotel, Zdranganel si Truli. Tanti Prezentatoarea va fi surprinsa de gasca (i-au pregatit cateva farse), iar Tura Vura se va confrunta cu o sala protejata de Zana Buna.

Se gasesc aici toate ingredintele unui spectacol minunat: cantece, costume, recuzita, veselie si BUCURIIIIIEEEE!!!!

S-au intalnit oameni cu suflet, care au grija de toate lucrurile importante: regia Vadim Rusu, cantece orchestrate, compuse si produse de Cornel Sorian, scenariul si textele cantecelor Mirela Retegan, costume Anca Cernea si distributia castigatoare: Vero Caliman, Alex Stama, Gabi Plopan, Marius Petrescu, Razvan Marina si Mirela Retegan.
 
Bilete s-au pus in vanzare la casieria CINEMAPRO din Str. Ion Ghica, nr. 3 ( program casierie de luni  pana duminica de la ora 14.00-21.00, telefon  031.824.13.60) si  Online pe www.eventim.ro si reteaua de magazine partenere (informatii si rezervari la telefon 1951).

Costul unui bilet este de 40 lei de persoana.
Pentru copiii sub 2 ani pe care parintii ii tin in brate nu se percepe taxa.
Pentru detalii si informatii 0728.295.872.

Un spectacol produs de Compania de rvenimente Zurli!

Va asteptam pe toti cu drag!!!!!!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zurli

Articole recomandate

Citeste si despre