Flavius Buzila la Campionatul de joaca

/ / Modificat: 2013-11-13
Flavius Buzila la Campionatul de joaca

Duminica, 17 noiembrie, de la ora 10.00, pe National TV, se difuzeaza cea de-a doua editie a emisiunii Campionatul de joaca!.

Solistul trupei HARA, Flavius Buzila, a primit cea mai importanta diploma din cariera lui, cea de SUPERTATIC. El a fost declarat campion, dupa ce a trecut prin mai multe probe, in care a demonstrat, arbitrat de Gasca Zurli, ca stie sa se joace cu fetita lui.

Campionat_Flavius2

Flavius Buzila a intrat in Campionatul de joaca impreuna cu Maria- fetita lui de 6 anisori. Muna, asa cum i se spune acasa, un copil curajos si special s-a confruntat cu Vrajitoarea Tura Vura si i-a aratat cum se poarta o adevarata domnisoara educata! "Tu nu cunosti codul bunelor maniere" i-a spus Muna vrajitoarei care nu stie sa spuna cuvintele de baza pentru convietuirea in societate. Tura Vura nu are in vocabular expresiile: te rog frumos, multumesc, iarta-ma, iar in loc de Te iubesc! spune Te ciupesc!

Campionat_Flavius3

Muna si Flavius au fost declarati campioni si au primit medaliile de aur.

Campionat_Flavius4 

La National TV, Mirela Retegan si Gasca Zurli dau in fiecare duminica dimineata de la 10.00, startul la Campionatul De Joaca. Timp de o ora, persoane publice insotite de copiii lor, raspund provocarii lansate de Fetita Zurli, Truli, Clopotel si Zdranganel . Mai multe probe haioase, cantece si coregrafii sunt ingredientele celei mai frumoase emisiuni pentru copii si parinti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zurli Emisiune zurli National Tv

Articole recomandate

Citeste si despre