Filme in luna noiembrie la Minimax

/ / Modificat: 2012-11-02
Filme in luna noiembrie la Minimax

Filme in luna noiembrie la Minimax

Cavalerul Mike

Cavalerul_Mike

Din 10 noiembrie, zilnic de la ora 7:20

Mike este un cavaler in devenire, energic, tanar si generos, care vrea cu orice pret sa-i ajute pe cei din jurul sau. Astfel, el are toate atributele pentru a deveni cel mai bun cavaler. Regina ii incredinteaza misiunea nobila ca impreuna cu tatal sau sa o ajute sa apere Regatul Glendragon, in lipsa regelui


Micul meu ponei: Prietenia este magica

Micul_meu_ponei

Din 3 noiembrie, in fiecare weekend de la ora 11:00

Micul meu ponei: Prietenia este magica este o serie animata a carei protagoniºti sunt un ponei unicorn, pe nume Twilight Sparkle ºi mentorul sau, printesa Celestia. Aceasta o va invata pe Twilight tainele prieteniei in oraºelul Ponyville. Twilight se va imprieteni cu alti cinci ponei: Applejack, Rarity, Fluttershy, Rainbow Dash ºi Pinkie Pie. Fiecare dintre ei are propria personalitate ºi impreuna se completeaza perfect. Poneii ii vor ajuta pe locuitorii oraºului Poneyville, in timp ce trebuie sa infrunte propriile problemele.

Conni

Conni_4
Din 21 noiembrie, zilnic de la ora 7:00

Toata viata lui Conni este o mare aventura care asteapta sa fie descoperita. Oare ce fel de fetita este Conni? ii place sa-si lege parul blond cu o fundita rosie, iar tricoul cu dungi alb-rosii este preferatul ei. Adora animalele, in special pisicutele si poneii. Povestile lui Conni ne arata ca viata la varsta gradinitei poate fi una foarte interesanta. Pana si zilele obisnuite sunt pline de lucruri noi!

Peripetiile lui Mimi

Din 2 noiembrie, zilnic de la ora 18:20

Protagonista principala a celui mai nou serial destinat intregii familii este Mimi, o fetita de 11 ani, hotarata sa schimbe lumea. Ea se apuca cu mult entuziasm sa-si puna in practica ideile ei geniale dar de multe ori foarte complexe. Familia si prietenii fetitei sunt alaturi de ea in eforturile de a gasi noi solutii pentru a rezolva diverse cazuri. Care va fi urmatoarea aventura a lui Mimi? Alatura-te noua pentru o calatorie de neuitat si poti afla!


Angelina Balerina

Angelina_6

Din 19 noiembrie, zilnic de la ora 07:45

Personajul principal al serialului este o soricica draguta care viseaza sa devina balerina celebra si face orice pentru a-si atinge scopul. Desi comite destul de multe greseli, Angelina invata din ele si cu fiecare ocazie da dovada de mai multa intelepciune.


Eu si Mia

ei_si_mia

Din 19 noiembrie, zilnic 19:30

Povestea care incepe ca un basm cu zane, devine realitate pentru Mia. Ea trebuie sa-ºi gaseasca puterea de a salva specia unicornilor si nu in ultimul rand intreaga lume. Mia a inceput sa se documenteze despre taramul Centopia dintr-o carte veche despre mituri, iar acum cu ajutorul portalului pregatit de tatal ei, paºeºte in aceasta lume minunata populata de elfi, unicorni si zmei.


Pompierul Sam

Pompierul_Sam_2


Din 23 noiembrie, zilnic de la 07:35

Pompierul Sam isi petrece fiecare zi salvandu-si prietenii si colegii din tot felul de situatii periculoase. El locuieste intr-un frumos satuc galez, unde este pilonul de baza al comunitatii si eroul salvator. Indiferent daca cineva ramane blocat pe o stanca inalta sau inchis intr-o pestera, copiii si locuitorii din Pontypandy stiu ca  intotdeauna exista o persoana care sa le sara in ajutor si asta datorita Pompierului Sam cel curajos, calm si ingenios.


Oaza lui Oscar

Oscar_1

Din 26 noiembrie, zilnic de la 17:30

Cand o soparla singuratica traieste intr-un loc nemilos, viata sa poate deveni una foarte grea. I se poate parea ca toata lumea s-a intors impotriva sa. Soparla Oscar are parte foarte des de astfel de experiente. Ea se simte cateodata mult mai bine singura in desert, decat in compania vietatilor din imprejurimi. Puii o ataca brutal de fiecare data cand trec pe langa ea iar suricatele neastamparate nu prea par dispuse sa-o ajute. Unde mai pui ca si grupul format din afurisitii de Popy, Buck si Harchi – ii fac viata amara. De fiecare data cand Oscar obtine cate ceva, cei trei pun stapanire pe lucrurile sale si oriunde s-ar duce, nu reuseste sa scape de ei. E greu sa duci o astfel de viata, mai ales cand pana si apa poate fi gasita cu mare dificultate. insa Oscar nu renunta asa usor. El vede mereu partea plina a paharului, chiar daca in deºert se intampla sa fie plina cu... nisip. Pregatiti-va pentru o aventura frenetica, plina de actiune, cactusi si drumuri prafuite de la marginea stancilor; o aventura fermecatoare cu personaje grozave!

Micuta uriasa

Din 26 noiembrie, zilnic de la 17:40

Emily este mereu tratata precum un copilas. Atunci cand parintii ei hotarasc sa o trimita singura in vacanta de vara, Emily este mai mult decat bucuroasa. Ea se grabeste sa isi impacheteze lucrurile intr-un rucsac in forma de panda, pe care l-a botezat Kinoobi. Dar aceasta fetita va avea parte de o mare surpriza: va ajunge intr-o vale fermecata, unde pietrele se misca, algele stralucesc in intuneric si unde Knoobi prinde viata si incepe sa vorbeasca. Cel mai ciudat lucru de aici va fi marimea lui Emily: ea are acum o inaltime de trei metri. in acest loc minunat, il va intalni pe Elmer, un baietel cu care se imprieteneste chiar daca acesta are jumatate din inaltimea ei. De-a lungul vacantei de vara, Emily va explora toate minunile din aceasta vale fermecata, plina de testoase sacre, de pasari unice si de crabi giganti.

Barbie in "Cele 12 Printese Balerine"

Barbie_in_Cele_12_Prinese_Balerine_2

Din 24 noiembrie, in weekend de la ora 8:00

A fost odata ca niciodata un castel in care muzica rasuna mereu. in acest castel traiau nu una, ci douasprezece printese impreuna cu tatal lor, Regele. De la cea mai scunda pana la cea mai inalta dintre ele, toate practicau dansul. insa cea mai buna dansatoare era a saptea printesa, Barbie.

Barbie Fairytopia in Magia Curcubeului

Barbie_Fairytopia_in_Magia_Curcubeului_2

Din 11 noiembrie, in weekend de la ora 8:00

Dupa ce a salvat Fairytopia pentru a doua oara, Elina a devenit putin increzuta in privinta puterilor sale. Azura o viziteaza si o invita la Palatul de Cristal pentru a o pregati in calitate de zana ucenica  sa poata participa la Zborul de Primavara, la crearea primului curcubeu al anotimpului. in Palatul de Cristal ea se intalneste cu celelalte zane ucenice, nerabdatoare sa faca ºi ele acelaºi lucru.

Dar lucrurile nu merg chiar bine; Elina cade intr-o capcana cand rosteste o formula magica asupra unei broaste raioase, aparent nevinovata. Formula magica rupe o vraja si broasca care este insasi Laverna isi recapata puterile. Aceasta adoarme zanele din jur incercand sa-si puna in aplicare planul malefic. Zanele ucenice trebuie sa-si uneasca fortele pentru a o impiedica pe Laverna in a cufunda Fairytopia intr-o iarna aspra pentru urmatorii zece ani. Vor fi ele destul de puternice impreuna ca s-o invinga pe Laverna si sa aduca la viata primul curcubeu?

Barbie la scoala printeselor


Din 11 noiembrie, in weekend de la ora 8:00

De data aceasta, Barbie straluceste in rolul lui Blair Willows, adolescenta admisa la scoala Printeselor. Aceasta institutie este o scoala unde se predau dansurile de societate, regulile de servire a ceaiului si cele de comportament adresate printeselor. Blair merge cu placere la scoala, timp in care se imprieteneste cu mica zana binevoitoare si cu noile sale prietene, printesele Hadley si Delancy. Cand dascalul de la casa regala, Dame Devin, descopera asemanarea uluitoare dintre Blair si printesa din regat data disparuta, acesta face uz de toate vicleniile pentru a preveni urcarea lui Blair pe tron. Misiunea fetei si a prietenelor sale este aceea de a face cunoscuta Coroana Magica regasita si de a dezvalui adevarata identitatea a lui Blair in aceasta aventura cu printese de neuitat.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre