Fascinatia dansului, spectacolul anual al Giulienelor a ajuns la a-X-a editie!

/ / Modificat: 2012-06-18
Fascinatia dansului, spectacolul anual al Giulienelor a ajuns la a-X-a editie!

"Fascinatia dansului", spectacolul  anual al ,,Giulienelor’’ a  ajuns la a - X-a editie!

Duminica, 17 iunie, incepand cu ora 18.00, va avea loc la Sala Mare a Palatului National al Copiilor, spectacolului "Fascinatia dansului" realizat de Studioul de balet Giuliana si aflat in acest an  la editia  a -X-a,  editie aniversara.

Gandit ca un exercitiu demonstrativ fata de parinti si invitati, spectacolul  reprezinta "examenul" de sfarsit de an al "Giulianelor", o demonstratie a ceea ce au acumulat – din punct de vedere artistic – in anul de studiu 2011 - 2012. Selectionate pe categorii de varsta, "Giuliane" mai mari sau mai mici ...si chiar mamici,  vor evolua pe scena intr-o atmosfera plina de sunet, lumina si culoare, pe ritmuri clasice, intr-o sarbatoare a talentului, gratiei,  si a sensibilitatii.

Cu acesta ocazie,  invitatii de onoare ai editiilor precedente, muzicienii: Mircea Bodolan, Maria Gheorgiu, Florin Chilian, Ioan Gyuri Pascu, Radu Gheorghe,  Radu Cozarescu si solistii de balet: Monica Fotescu-Uta, Cristina Dijmaru, Valentin Stoica, Bogdan Canila, vor primi titlul de "Prieteni ai Giulianelor"

Cordonatoarea evenimentului: coregrafa  Iuliana Rizescu, fondatoarea Studioului de balet Giuliana
 

Prezentatori: Andreea Sofron si  Ovidiu Popa

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre