1 opinie
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
dans

Balet Studio Giuliana

Balet Studio Giuliana - cursuri de balet pentru copii, adolescenti, adulti / incepatori si avansati.

Prof. coordonator si coregraf Iuliana Rizescu.

Balet Studio Giuliana - cursuri de balet pentru copii, adolescenti, adulti / incepatori si avansati.

Prof. coordonator si coregraf Iuliana Rizescu.

2 ore/ saptamana conform orar grupa (8 ore/ luna; o ora curs = 50 minute; in doua zile diferite din saptamana). Programul este structurat pe ani de curs cu durata similara anilor scolari si cursuri optionale in perioada vacantei de vara; anul de curs se incheie cu "spectacolul de sfarsit de an" organizat in luna iunie a fiecarui an.

flexibili albi,
dres alb,
body simplu din bumbac, in culoarea grupei: prescolari - roz; scolari incepatori - bleu; scolari nivel intermediar - rosu; scolari avansati - negru; adulti si adolescenti - negru (pentru adulti echipamentul poate fi unul lejer: costum negru pentru gimnastica, fitnes + flexibili); parul strans, fara accesorii.

Iuliana Rizescu - prof. coordonator si coregraf;
Cristina Cioroiu - prof. de balet;
Mariana Marinescu - prof. de balet;
Marta Cristina Jifcovici prof. de balet;
Roxana Popescu prof. de balet

Ai folosit serviciile Balet Studio Giuliana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Balet Studio Giuliana
De Ory pe 19 Februarie 2012

Este foarte placut si captivant pentru cei mici.

Contact Balet Studio Giuliana

Adresa

Ciresului, 27, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021/330.55.04;
0721.498.174;
0722.285.018
Site www.giuliana.ro
Email balet@giuliana.ro;
dorurizescu@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!