Expozitia Dinozaurilor Giganti din Argentina

/ / Modificat: 2013-11-15
Expozitia Dinozaurilor Giganti din Argentina

Expozitia Dinozaurilor Giganti din Argentina

Descopera cei mai vechi dinozauri din lume in expozitia "Dinozauri Giganti din Argentina", incepand cu 20 noiembrie, la noul centru de expozitii Grand Cosmos din Baneasa Shopping City.

Ce veti putea vedea?

In expozitie vor fi prezentate in premiera in tara noastra oua si oase adevarate de dinozaur. Vor fi expuse 25 de obiecte, printre care specimene refacute la dimensiuni reale si corpuri fosilizate.
Vor mai putea fi urmarite filme cu diferite specii de dinozauri recreati in 3D.

De ce giganti din Argentina?

Argentina ofera conditii fantastice pentru vanatoarea de fosile: rocile mezozoice ies la suprafata pe o suprafata de aproape 3000 de km lungime, in special in apropierea Anzilor. Cele mai bogate situri de dinozauri se intind din nord, din provincia La Rioja, si panain sud, in provincia Santa Cruz din Patagonia. Aici au fost descoperite diferite fosile, de la stramosul dinozaurilor Lagosuchus pana la cel mai mare dinozaur din toate timpurile, Argentinozaurul.

Cei mai vechi dinozauri din Triasic s-au gasit in San Juan si La Rioja, in Patagonia s-au gasit cei mai mari dinozauri din Jurasic si Cretacic.

Descoperirile din Argentina sunt unice in lume pentru ca aduc informatii importante despre evolutia dinozaurilor. In nicio alta tara nu au fost gasiti reprezentanti ai celor trei epoci intr-o asemenea masura. Ei sunt martori de neinlocuit pentru originile dinozaurilor, pentru aparitia dinozaurilor ierbivori si pentru dezvoltarea specifica a dinozaurilor din emisfera sudica.

Preturi bilete

Luni - Joi ( 10.00 - 17.00): 15 Ron
Luni - Joi ( 17.00 - 22.00): 21 Ron
Weekend: 24 Ron

Special Tuesday: 15 Ron

Copii sub 3 ani au intrarea libera

Mai multe informatii la: 0742 654 321.

Locatie

Bucuresti - Romania, Sector 1, Sos. Bucuresti - Ploiesti, Nr. 42D, Baneasa Shopping City

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Expozitii copii

Articole recomandate

Citeste si despre