Din vara ne pregatim pentru scoala!

/ / Modificat: 2013-07-05
Din vara ne pregatim pentru scoala!

In aceasta vara The Light Cinema va invita la film si va pregateste din timp ghiozdanul de rechizite pentru inceperea noul an scolar.

In perioada 5 iulie – 1 septembrie The Light Cinema va invita sa vizionati cele trei filme de animatii ale verii:  Sunt un mic ticalos 2 - 3D,  Turbo - 3D si Strumpfii 2 - 3D si sa participati la tombola care va poate aduce la sfarsitul verii unul dintre cele 3 vouchere pe care le puteti folosi pentru achizitionarea de rechizite si materiale scolare pentru cei mici.

Campania se adreseaza tuturor clientilor The Light Cinema care achizitioneaza cate un bilet la cele 3 filme (Sunt un mic ticalos 2 - 3D, Turbo - 3D si Strumpfii 2 - 3D) participante in campanie in zilele de joi pana duminica.

Cum functioneaza?

La achizitionarea unui bilet la unul dintre cele 3 filme in perioada campaniei, clientii vor primi un talon de tombola care se va stampila de fiecare data cand acestia vor veni sa vada una dintre cele 3 animatii, iar impreuna cu bonurile fiscale ce fac dovada vizionarii celor 3 filme talonul va fi introdus in urna ce se va gasi in incita The Light Cinema incepand din 23 august.

Pe 2 septembrie, prin tragere la sorti, 3 fericiti castigatori vor putea pleca acasa cu unul dintre cele 3 vouchere in valoarea de 500 lei, 800 lei si 1000 lei.

Regulamentul complet al campaniei poate fi consultat in incinta cinematografului si online in pagina: Regulament.

Cele trei filme de animatie participante la campanie sunt mult asteptate atat de catre cei mici, cat si de catre cei mari si vor face weekend-urile de vara petrecute in familie mult mai frumoase si mai vesele.

Afla mai multe in pagina Campanie The Light Cinema.

Sunt un mic ticalos 2 - 3D - Premiera in 5 iulie

sunt-un-mic-ticalos-2

Chris Meleandri, impreuna cu echipa sa, ne invita la noi aventuri comice alaturi de (fostul?) superticalos Gru (Steve Carell), fetitele lui adorabile, extraordinar de simpaticii nazdravani Minioni si... o suita de personaje noi si scandalos de nostime.

Turbo - 3D - Premiera in 2 august

turbo

Ryan Reynolds isi imprumuta vocea unui melc de gradina banal care viseaza sa devina cel mai rapid melc din lume! Si acum are sansa! Pentru ca un accident ciudat ii da o viteza incredibila si-l ajuta sa-si transforme visul in realitate.

Strumpfii 2 - 3 D - Premiera in 23 august

ziua-strumpfilor-2

Aventurile strumpfilor continua pentru ca Gargamel nu se lasa cu una cu doua. De data aceasta cheama fortele intunericului si ii creeaza pe... Naughties niste fiinte ce seamana cu strumpfii, doar ca sunt rele si distrugatoare.

The Light Cinema - Liberty Center

Soseaua Progresului 151-171

PENTRU REZERVARI SI INFO:

021 3699740/ 021 3699797 / 0737026226 / 0737 026 227 info@lightcinemas.ro www.lightcinemas.ro; www.facebook.com/TheLightCinema

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre