Descopera tenisul!

/ / Modificat: 2013-06-12
Descopera tenisul!

Descopera tenisul!

Campania Descopera tenisul! isi propune sa promoveze tenisul in randul parintilor ai caror copii au varsta maxima de 10 ani, incurajandu-i sa incerce un nou sport si sa-l testeze prin intermediul lectiilor gratuite. Primele lectii sunt programate in Bucuresti, Mamaia, Timisoara, Sibiu si Ploiesti, pe 27 si 28 aprilie, iar inscrierile sunt deja deschise online.

Pentru a-si inscrie copiii la una sau mai multe lectii gratuite, parintii trebuie sa acceseze calendarul Descopera tenisul!, pe www.descoperatenisul.ro, si sa aleaga orasul, clubul si ziua pentru lectia gratuita pe care o doresc.

Calendarul Descopera tenisul

Program cluburi tenis 27 aprilie 2013 - 04 mai 2013

Program cluburi tenis 16 mai 2013 - 30 mai 2013

Program cluburi tenis 15 mai 2013 - 30 iunie 2013

O lectie de tenis dureaza aproximativ o ora, iar un copil poate participa la oricate lectii dintre cele trecute in calendar. Acestea vor avea loc inclusiv in weekend, iar inscrierile se vor deschide cu circa trei saptamani inaintea fiecarui eveniment. Cluburile partenere asigura terenul, antrenorul si echipamentul necesar (mingi, rachete). Copiii nu trebuie decat sa fie imbracati si incaltati sport.


Daca cei mici vor dori sa continue practicarea acestui sport, ca urmare a primului contact cu tenisul, ei vor avea posibilitatea sa participe la turnee organizate pentru categoria lor de varsta si in functie de abilitatile lor. In continuarea campaniei Descopera tenisul! vine sistemul de competitii Tenis10.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sport copii Tenis copii Descopera tenisul

Articole recomandate

Citeste si despre