Delfinii, jucausii marilor!

/ / Modificat: 2013-03-26
Delfinii, jucausii marilor!

Delfinii, jucausii marilor!

Unde?

Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa"

Cand?

31 martie 2013, ora 11:00

Prezinta

Diana Alexandra Ion

Conferinta: Delfinii, jucausii marilor


Duminica, 31 Martie, incepand cu orele 11:00, asteptam toti curiosii – copii si parinti, elevi si profesori – la cea de-a patra conferinta din cadrul programului anual, interactiv si interdisciplinar, "Intalnirea de Duminica".

Saptamana aceasta, Diana Alexandra Ion, specialist al Muzeului, va invita sa descoperiti cateva dintre cele mai interesante particularitati ale delfinilor. stiati ca delfinii au evoluat din mamifere terestre? stiati ca nu toate speciile de delfini traiesc in apa sarata? Despre toate acestea, dar si despre multe altele, vom discuta la „intalnirea de Duminica”.

Vom afla cine face parte din familia delfinilor, cu cine sunt inruditi si unde traiesc. Vom discuta si despre ecolocatie, dar si despre inteligenta acestor animale, atat de iubite de catre om. Vom incerca sa stabilim ce sanse au aceste animale in viitor si ce eforturi depun oamenii de stiinta ca sa reabiliteze speciile pe cale de disparitie.

Pentru copiii participanti, organizatorii au pregatit surprize si o serie de reviste stiintifice care vor fi acordate ca premii. Conferinta se va incheia, asa cum ne-am obisnuit deja, cu "tema pentru acasa"; toate lucrarile copiilor vor fi expuse la finele ciclului de conferinte (2013) in expozitia temporara "Gala intalnirilor de Duminica"

Inscrierea participantilor se poate face in limita a 50 de locuri la telefon: 021.312.88.26, int. 316 sau pe e-mail: florentinap@antipa.ro

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi si studenti – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulti – 20 de lei.

Informatii suplimentare despre programe educatie: dr. Aurora Stanescu, e-mail: auroras@antipa.ro, 0723.149.694

 

Conferinta face parte din programul interactiv si interdisciplinar: "Intalnirea de Duminica"

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Muzee copii

Articole recomandate

Citeste si despre