Cursuri gratuite de programare pentru copii la Citim in iarba

/ / Modificat: 2015-09-25
Cursuri gratuite de programare pentru copii la Citim in iarba

Editia de toamna a Citim in iarba este dedicata lecturii si tehnologiei. Si cum copiii petrec foarte mult timp in fata computerului, hai sa le transformam aceasta curiozitate pentru nou intr-o unealta educationala: sa-i invatam sa gandeasca intr-un limbaj de programare, sa descopere tainele cititului in format electronic. In doar o ora, copiii pot invata conceptele de baza ale programarii si pot chiar realiza propriul joc. Ii asteptam pe cei mici cu tablete.

Sambata 26 septembrie se anunta vreme frumoasa, asa ca ia-ti cartea preferata si paturica si vino la Roaba de cultura din Herastrau (langa Restaurantul Pescarus) sa citim in aer liber, copiii sa invete lucruri noi si sa stabilim impreuna un nou record de citit simultan  in iarba.

Te asteptam de la 10 dimineata si stam pana la lasarea intunericului. Iti promitem ca nu te vei plictisi pentru ca toata lumea prezenta pe pajistea de la Roaba de cultura va avea ceva de facut.

Pe tot parcursul zilei, ai la dispozitie biblioteca in aer liber organizata de Editura Litera, audiobook hotspot pus la dispozitie de Editura Humanitas, eBook pe care poti citi povestile tale preferate, carti de citit in iarba de la www.bookblog. Pe langa acestea, evenimentul Citim in iarba mai cuprinde urmatoarele activitati:

  • De la ora 11 - Curs de programare pentru copii cu Adfaber, organizat de Orange Romania;
  • Ateliere "Teatru si indemanare" sustinute de Gradinita Bambi si Scoala Step by Step (Ce ne face fericiti - Povestile inceputului de an scolar, confectionam coperte, litere si marionete);
  • De la ora 12.30 - Atelier de creatie "Citim, scriem si invatam despre apa" sustinut de Borsec;
  • De la ora 13 - Atelier "Povestea cartii din mainile tale", sustinut de Editura All;
  • De la ora 14 - Concurs de citit viteza in perechi parinte-copil, atelier sustinut de "Zana Norilor";
  • De la ora 15 – “Jocul norilor”, atelier de comunicare emotionala cu "Zana Norilor";
  • De la ora 16 - Spectacol "Cei trei purcelusi", Teatrul Zurli;
  • De la ora 17 - Curs de programare pentru copii cu Adfaber", organizat de Orange Romania;
  • Ateliere "Fantezie printre imagini" sustinute de Gradinita Bambi si Scoala Step by Step (confectionam semne de carte, citim jurnalele de vacanta);
  • De la ora 18 - Doborarea recordului de citit simultan in iarba

Extragerea si premierea SMS-ului castigator* (Toti cei prezenti la evenimentul Citim in iarba, dupa ce vor citi, vor putea trimite un sms, cu tarif normal, cu numele cartii si numarul paginilor citite aici. In baza lui, intra in tombola pentru castigarea unei tablete oferite de UNIQA Asigurari. 

Pentru detalii si program urmariţi pagina de Facebook https://www.facebook.com/citim.in.iarba 

Citim in iarba este un eveniment creat, organizat si iubit de agentia de PR DECI SE POATE. Pe 26 septembrie 2015 este a cincea editie a acestui eveniment.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente pentru copii Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre