Creative Family la roata olarului

/ / Modificat: 2012-04-06
Creative Family la roata olarului

EvadeazaCuNoi sunt niste oameni pasionati, care organizeaza intalniri, evadari din rutina pentru familii de toate varstele cu copii de toate varstele. Impreuna cu Asociatia "Mame pentru Mame", sambata, 7 aprilie, de la ora 14.00 EvadeazaCuNoi  organizeaza o zi de olarit si pictura pe sticla la Piscu, la 45 de minute din Bucuresti, aproape de Snagov.

Acolo ne asteapta aer curat, activitati manuale pentru toti si placerea de a descoperi sau de a redescoperi nemaipomenita senzatia de a pune mana pe argila si de a crea forme din ea.

Vom invata sa pictam pe sticla, vom avea placerea sa gustam placintele de casa facute special pentru noi si ceaiul de muguri de pin care a fost un deliciu data trecuta! Placintele se platesc la fata locului, in functie de apetitul fiecaruia. 3 lei placinta.

Copiii de orice varsta sunt bineveniti, chiar daca inca nu au suficienta coordonare sa lucreze, se pot bucura de atingerea materialului (copiii sub 5 ani, cum nu participa la fel de activ, nu platesc). De la 5 ani deja au curiozitatea si indemanarea suficienta sa se bucure de aceste ateliere.

Si parinti si adulti sunt bineveniti pentru ca placerea este pentru toti.

Tot ce aveti nevoie, sunt maini si dorinta sa le folositi!

Ne intalnim acolo la ora 14.00. Vezi planul.

Pret: 80 lei de persoana si 10% reducere pentru cine participa in familie.

Pentru cei care vor dori sa arda la cuptor vasul din lut ca sa-l poata picta mai tarziu, pretul este 5 lei/vas ars.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii

Articole recomandate

Citeste si despre