Copiii si Ingerasul se intalnesc la Dacia Plant!

/ / Modificat: 2012-11-26
Copiii si Ingerasul se intalnesc la Dacia Plant!

Bod-Brasov, 2 mai 2012 - Lansarea noii game "Ingerasul"

Bod-Brasov, 2 mai 2012 – Lansarea noii game "Ingerasul" destinata exclusiv copiilor a fost marcata de un eveniment la care au participat copiii prescolari de la grupa mica de la Gradinita nr. 21 din Brasov. Gama Ingerasul contine 6 produse pentru cele mai frecvente probleme ale copilariei.

lansare_gama_Ingerasul

Cei mici au fost primiti cu drag de toti angajatii Dacia Plant si au avut parte de un program educativ, dar si distractiv in acelasi timp. Acestia au putut initial vedea sera in care se fac rasadurile de plante medicinale si spatiile in care sunt aclimatizate plantele. Deosebit de receptivi, copiii au fost atenti la explicatiile date de doamna Dana Bobit – directorul departamentului Culturi din Dacia Plant.

Informatiile au fost special structurate pentru nivelul de intelegere al copiilor si astfel acestia au plecat cu informatii utile pentru varsta lor: de ce miros florile, de ce au frunze sau ce sunt plantele medicinale.

Desi inca la o varsta foarte frageda, cei mici nu au ezitat sa puna intrebari si sa se implice intr-un dialog insufletit cu reprezentantii Dacia Plant.

Vizita in sera s-a incheiat cu un moment foarte placut in care copiii au putut sa planteze fiecare cateva seminte de echinaceea si sa isi ia acasa ghiveciul cu viitoarea planta medicinala.

Sediul Dacia Plant a fost apoi locul in care prichindeii au fost invitati sa deguste noile siropuri din Gama Ingerasul si sa afle cate ceva despre efectele benefice ale plantelor din compozitia lor de la Florin Bota Catana - Field Force Manager Dacia Plant.


concurs_colorat_copii

Nici momentul de joaca nu a fost uitat si cei mici au participat la un concurs de colorat in urma caruia au primit fiecare cate un premiu. Ne bucuram ca i-am avut in mijlocul nostru si ii mai asteptam!

Gama Ingerasul


Parintii de astazi sunt mai mult decat oricand preocupati de alegerea produselor de alimentatie si de ingrijire a copiilor, in conditiile in care tendinta catre produsele chimice, de sinteza este din ce in ce mai accentuata. De aceea, Dacia Plant a lansat o noua gama de suplimente alimentare "Ingerasul", destinata exclusiv copiilor cu varste intre 1-14 ani.

siropuri_gama_ingerasul

Produsele sustin dezvoltarea armonioasa a copiilor si completeaza necesarul de vitamine si minerale din nutritie pentru o crestere sanatoasa. Compozitia unica, 100% naturala, adecvata nevoilor speciale ale organismului copilului, il ajuta sa invete si sa se joace in forma maxima.
 

Cele 6 produse din gama ingerasul se adreseaza celor mai frecvente probleme ale copilariei:

  • Creste pofta de mancare - sirop


  • Imunostimulent – sirop


  • Sirop de tuse – sirop


  • Minerale: Ca, Mg, VIT D3 – sirop


  • Stimulent mental – sirop


  • Vitaminizant – comprimate masticabile



Gama se remarca prin cateva avantaje fata de alte produse din piata destinate copiilor.
minerale vitamine

Produsele sunt special create pentru copii respectand necesitatile organismului lor.

De aceea, au o actiune blanda dar extrem de eficienta. Pentru a le face usor de administrat, toate produsele au un gust placut.

Mai mult, Dacia Plant a introdus drept excipient fructoza, pentru a evita efectul negativ al zaharului.  

Toate ingredientele sunt 100% naturale, nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali.

In ceea ce priveste plantele aflate in compozitia acestor produse, toate sunt studiate din punct de vedere medical.

Prin gama Ingerasul, Dacia Plant doreste sa vina in sprijinul parintilor care doresc sa isi ingrijeasca cat mai natural copii.

Despre Dacia Plant

Dacia Plant este un producator autohton de remedii naturale. De 10 ani realizeaza produse care au la baza cele mai bune materii prime si retete originale. Calitatea produselor Dacia Plant le recomanda ca fiind unele dintre cele mai sigure si eficiente remedii naturiste de pe piata romaneasca.  

Pentru mai multe informaţii, accesati www.daciaplant.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre