Copiii Naturii - instalatie ecologico-fantastica realizata de Creative Arts la Gradina cu Artisti

/ / Modificat: 2014-05-28
Copiii Naturii - instalatie ecologico-fantastica realizata de Creative Arts la Gradina cu Artisti

Creative Arts ii asteapta pe copii la Gradina cu Artisti, pe 31 mai si 1 Iunie, la cel mai vesel proiect de infrumusetare a unui spatiu verde. 

Pentru ca facem cu totii parte din natura, iar joaca e mai frumoasa atunci cand esti inconjurat de copaci, flori si verdeata, vom face trecerea de la primavara la vara in parcul Gradina Icoanei, unde vom construi o instalatie ecologico-fantastica dedicata naturii si copiilor. 

Vizitatorii Gradinii cu Artisti vor fi intampinati de copaci decorati si inconjurati de figurine din carton pe care copiii le vor imbraca in flori, fluturi si pasari din hartie, devenind artizanii instalatiei Copiii Naturii.

Indrumati de trainerii Creative Arts, cei mici vor picta, desena si decupa si vor face colaje din hartie, pe care le vor lipi apoi pe figurinele din carton expuse in parc. 

Instalatia Copiii Naturii vrea sa atraga atentia asupra importantei reciclarii responsabile si creative a hartiei, dar si asupra nevoii de a-i invata pe copii sa respecte, sa iubeasca si sa protejeze natura.

Activitatile de reciclare creativa sustinute de Creative Arts in cadrul evenimentului Gradina cu Artisti se vor desfasura in parcul Gradina Icoanei pe 31 mai si 1 Iunie, intre orele 11:00 si 19:00, si vor fi gratuite. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre