Copiii autisti, mici artisti! Expozitie cu donatie

/ / Modificat: 2012-12-03
Copiii autisti, mici artisti! Expozitie cu donatie

Pe 5 decembrie, de la ora 18.30, Serendipity Tea gazduieste vernisajul expozitiei "Copiii autisti, mici artisti!".Tablourile sunt realizate de catre copiii cu autism si alte tulburari de dezvoltare din cadrul Asociatiei Impreuna Pas cu Pas si vor ramane expuse la Serendipity Tea pana la sfarsitul lunii decembrie.

tablou-autism

Cumpararea unui tablou inseamna o donatie catre copiii cu autism si alte tulburari! Banii stransi vor fi alocati continuarii programului psihoeducational "Impreuna la scoala", ce se adreseaza copiilor cu nevoi speciale care frecventeaza scoala si au nevoie de sprijin suplimentar in parcurgerea temelor si a curriculei scolare.

Scopul programului este prevenirea abandonului scolar si dezvoltarea cognitive si modelarea comportamentala a copiilor cu nevoi special astfel incat sa aiba o viata adulta autonoma si productiva.

Pictura-autism

Tablourile sunt realizatein cadrul art-terapiei, prin mai multe tehnici: acuarela, material textil, nasturi, carton si altele.

"Ne bucuram ca reusim sa expunem tablourile micilor nostri artisti, astfel incat sa vada cat mai multi oameni ce lucruri deosebite pot face copiii cu autism. Speram ca actiunea noastra sa aiba success pentru ca cei mici au fost foarte sarguinciosi si au realizat tablouri foarte frumoase, vesele si colorate. Credem ca in aceasta perioada oamenii sunt mai deschisi catre semenii lor mai putin norocosi si ca vor dori sa doneze pentru copiii cu dizabilitati, bucurandu-se in acelasi timp de un cadou de Craciun cu adevarat special pentru ei insisi sau pentru cei dragi. Ii incurajam pe toti cei care vor servi in luna decembrie un ceai aromat la ceainaria Serendipity sa se gandeasca la copiii cu nevoi special care au confectionat tablourile si care au nevoie de sprijin pentru a avea o viata mai buna", a afirmat Nicoleta Burlacu, Presedinte Asociatia Impreuna Pas cu Pas.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Activitati copii autisti

Articole recomandate

Citeste si despre