Activitati copii autisti

Autismul este o boala ce poate afecta comportamentul unui copil, precum si modul in care acesta gandeste, comunica si interactioneaza cu ceilalti. chiar si asa, copiii autisti au nevoie de activitati zilnice cat mai variate si amuzante, la fel ca orice alt copil.

Activitati amuzante pentru copiii autisti

Activitati amuzante pentru copiii autisti Autismul este o boala ce poate afecta comportamentul unui copil, precum si modul in care acesta gandeste, comunica si interactioneaza cu ceilalti. Chiar si asa, copiii autisti au nevoie de activitati zilnice cat mai variate si amuzante, la fel ca orice alt copil. Iata cateva idei! Copiii care sufera de autism au nevoie de ingrijiri speciale, iar dezvoltarea lor parcurge un traseu diferit de cel al copiilor sanatosi. Insa toate activitatile, chiar si cele mai banale ca imbracatul, spalatul pe dinti, jucatul sau mancatul pot fi imbracate intr-o forma amuzanta si creativa, astfel incat sa le satisfaca nevoile, dar sa ii si relaxeze si binedispuna. Programul zilei, un joc al...

Alte articole despre:  autism copii

Copiii autisti, mici artisti! Expozitie cu donatie

Copiii autisti, mici artisti! Expozitie cu donatie Pe 5 decembrie, de la ora 18.30, Serendipity Tea gazduieste vernisajul expozitiei "Copiii autisti, mici artisti!".Tablourile sunt realizate de catre copiii cu autism si alte tulburari de dezvoltare din cadrul Asociatiei Impreuna Pas cu Pas si vor ramane expuse la Serendipity Tea pana la sfarsitul lunii decembrie. Cumpararea unui tablou inseamna o donatie catre copiii cu autism si alte tulburari! Banii stransi vor fi alocati continuarii programului psihoeducational "Impreuna la scoala", ce se adreseaza copiilor cu nevoi speciale care frecventeaza scoala si au nevoie de sprijin suplimentar in parcurgerea temelor si a curriculei scolare. Scopul programului este prevenirea...

Terapie ocupationala pentru copiii autisti


 

Asociatia S.O.S. Autism Bihor (ASAB) a organizat luni dupa-masa, la sediul Asociatiei Caritas Catolica, un program de terapie ocupationala pentru copii.

In timp ce parintii s-au retras in sala de sedinte pentru a discuta despre activitatea asociatiei, copiii acestora si-au ocupat timpul cu lucru de mana, in aer liber, supravegheati de Jakabbfy Emma, presedintele Fundatiei PRO Familiae. Rezultatul final a fost o serie de colaje, desene si diferite obiecte colorate, din gips.


Stirilocale.ro

22 Mai 2007 ...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul