ConferintELE Vino in acest weekend sa vorbim despre machiajul perfect si secretele unui par frumos si sanatos Inscrie-te GRATUIT

/ / Modificat: 2015-05-22
ConferintELE  Vino in acest weekend sa vorbim despre machiajul perfect si secretele unui par frumos si sanatos Inscrie-te GRATUIT

ConferintELE: Vino in acest weekend sa vorbim despre machiajul perfect si secretele unui par frumos si sanatos. Inscrie-te GRATUIT!

Traim intr-o lume in care responsabilitatile zilnice, sarcinile jobului sau deadline-urile au devenit mai importante decat propria persoana. Femeile moderne au ajuns sa petreaca mai mult timp cautand solutii si rezolvand problemele altora, decat sa aiba grija de ELE.

Daca vrei si tu sa participi la ConferintELE, INSCRIE-TE GRATUIT AICI

ConferintELE este locul in care femeile isi amintesc de ELE, de ce le place, de visurile si dorintele lor. In cadrul Conferintelor vei afla informatii utile despre frumusete, ingrijirea tenului, moda, sanatate, nutritie, dezvoltare personala, relatii si, nu in ultimul rand, despre feminitate.

Sambata, 23 mai, make-up artistul Raluca Luca ne va dezvalui secretele unui machiaj impecabil

Raluca Luca, www.thelovelyroom.ro,  a urmat cursurile celor mai importante academii de profil din Romania, Kruger Brent Make-up Academy, si Londra, Illamasqua School of Make-up Art si are in portofoliu numeroase colaborari cu reviste de moda, vedete din showbiz-ul autohton, fotografi de renume, designeri si agentii de publicitate.

Duminica, 24 mai, hairstylist-ul Ana Lita ne va invata trucurile uni par bogat si sanatos

Ana Lita - Hair Stylist Jovsky Studio - are o experienta de 15 ani si mai multe specializari in domeniu la Londra si Milano. Expert colorimetrie, trainer autorizat in invatamant tehnic, profesional, Ana face parte din echipa Jovsky Studio de 6 ani alaturi de care a participat la multe proiecte de televiziune si sedinte foto pentru reviste lunare din Romania.

Daca vrei si tu sa participi la ConferintELE, INSCRIE-TE GRATUIT AICI

Locurile sunt limitate!

Eveniment sustinut de Hotel Mercure


Sponsori: Himalaya, Green Sugar, parfumexpress, Aboca, Help Net, Douglas, TopLine, Elysium chirurgie estetica, Nomasvello Victoriei, Simina Filat

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre