Caramida lucitoare astazi o sa iasa soare!

/ / Modificat: 2014-03-12
Caramida lucitoare astazi o sa iasa soare!

Sambata 15 martie, ora 11.00


Sambata 15 martie, ora 11.00

Atelier de creativitate si joaca pentru mamici cu pitici de 2-3 ani

cu Oana Bernecher

...si daca soarele tot intarzie sa ne incalzeasca, manutele noastre vor face o magie si vor aduce soarele din sufletele noastre, pe cerul colorat in albastru. Copaceii au nevoie sa infrunzeasca, florile sa infloreasca, albinele sa zumzaiasca, iar pasarile sa se "cuibareasca"" pe la casele noastre. Si totul sta doar in mansa soarelui, pe care il vom aduce inapoi impreuna.



Tot ce avem nevoie, sunt niste manute nerabdatoare, gata sa se imprieteneasca cu doua culori calde si vesele, rosu si galben ..si de niste mamici dornice la dat o mana de ajutor, la taiat, decupat si cantat. Va fi multa treaba, cantec, joc si veselie la noi in pravalie!


Atelierul se adreseaza copiilor de 2-3 ani si urmareste dezvoltarea de abilitati practice, creative si sociale potrivit varstei lor. Parinti sunt invitati sa participe, sa se conecteze timp de 1 ora , la copilul lor prin joc si joaca. Vom avea ceai din hibiscus bogat in vitamina C, servit cu drag, intr-o atmosfera de famiie.

Sunt doar 8 locuri disponibile, de aceea va invitam sa va inscrieti din timp la lumealuimomo@gmail.com, iar pentru detalii, va raspundem cu drag la telefon: 0723.565.113.

Pentru noi, dar si ceilalti copii care asteapta, va rugam sa ne anuntati cel mai tarziu vineri dupa amiaza in caz ca renuntati la rezervare, cu siguranta acest lucru va face un alt copil fericit. Pret atelier: 50 lei/ (mama si copil). 10% reducere pentru frati Atelierul are loc la sediul Lumea lui MOMO, str. Grigore Cobalcescu nr. 51, et. 1, sector 1 Bucuresti.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre