Caragiale la Circul Globus

/ / Modificat: 2012-03-30
Caragiale la Circul Globus

Primavara aduce la Circ & Variete Globus un spectacol colorat si plin de umor, "D'ale Bibicilor lui Caragiale", un spectacol uimitor ce imbina dresuri de animale si acrobatii de mare dificultate cu momente din cele mai cunoscute piese caragialene – "O noapte furtunoasa", "D’ale carnavalului", "O scrisoare pierduta".

afis bibici2012

Celebrele personaje - Mita si Veta, Pampon si Cracanel, Tipatescu si Zoe, Rica Venturiano si Cetateanul Turmentat – vor prinde viata, interpretate de mari actori ai teatrului romanesc precum Maria Buza, Anca Sigartau, Magda Catone, Manuela Harabor, Monica Davidescu, Raluca Dinculescu, Liana Lungu, Adriana Trandafir, Silviu Biris, Mihai Ciuca, Ovidiu Popa, Cosmin Sofron, Gheorghe Ifrim, Razvan Oprea, Leonard Iosefini. Acestia isi dau intalnire in Gradina Union, loc de promenada de bon-ton  al secolului XIX. 

circ caragiale1

Spectacolul de la Union impresioneaza prin diversitate: jonglerie, echilibristica pe felinare, balet aerian, piramide umane, salturi si sarituri spectaculoase, cantece si dansuri de carnaval, si nu in ultimul rand momentele mult asteptate de copii – dresura de tigri, dresura de catei, porumbei, pauni si caprite, dresura de foci si papagali, dresura de cai.

Regizorul Brindusa Novac a creat atmosfera interbelica atat in foyer cat si in sala de spectacol cu ajutorul decorurilor, a rochiilor pompoase, croite din matasuri fine si a umbrelutelor dantelate, a muzicii specifice si a replicilor spumoase ale lui Caragiale. In aceasta atmosfera va invita Circ & Variete Globus, in fiecare sambata si duminica, de la ora 15.00, incepand cu 24 martie.

circ caragiale

Preturi bilete:

LOJA I  - 70 LEI

LOJA II - 60 LEI

LOJA III - 55 LEI

STAL I - 50 LEI

STAL II - 40 LEI

STAL III - 35 LEI

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spectacole copii Evenimente copii Evenimente parinti Activitati educative copii

Articole recomandate

Citeste si despre