Bijuterie de legenda

/ / Modificat: 2013-03-18
Bijuterie de legenda

Bijuterie de legenda

Sambata, 23 martie 2013, ora 15:00

Fascinanta poveste a bijuteriilor create de Mihaela Zvinca, decorate cu imagini de printese, coroane, cranii, lebede, pietre pretioase sau castele, ne va ajuta sa concepem impreuna bijuterii inspirate din legende si povesti.

Atelierul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani. Pot participa si copii mai mici insotiti de un adult.

Pe parcursul atelierului ne vom familiariza cu creatiile Mihaelei Zvinca, apoi vom realiza desene pe mici forme patrate, care la final vor fi decupate si lipite pe medalioane din aluminiu pregatite pentru noi chiar de Mihaela Zvinca.

Participarea se face pe baza de inscriere prin:
e-mail: caravana.muzeelor@gmail.com, tel. 0724 083 932
Locatie: Galeria Anaid, Str. Slobozia nr. 34 (langa Rondul Cosbuc)

 

Taxa participare (include materialele folosite):
- 20 RON / copil (parintii care participa au acces gratuit)

Castiga o participare gratuita la atelier

Raspundeti la intrebarea: De unde credeti ca vine numele Galeriei de Arta Anaid? Indiciu: numele managerului galeriei este Diana Dochia. Asteptam raspunsurile pana vineri, 22 martie, ora 17:00 prin e-mail caravana.muzeelor@gmail.com, pe facebook (pagina Global Mindscape) sau telefon 0724 083 932. Daca raspundeti corect, participati la o tragere la sorti (alegerea va fi facuta at random de un site).

Intrucat tragerea la sorti va avea loc la sfarsitul zilei de vineri, va rugam sa ne precizati si numarul dvs. de telefon, pentru a va anunta in timp util rezultatul. Atentie: doar castigatorul concursului va fi contactat telefonic; numele tuturor participantilor care raspund corect vor fi afisate pe site.

Atelierul este realizat de Global Mindscape in parteneriat cu:

Anaid Art Gallery

Cu sprijinul:

Designer-ului Mihaela Zvanca

Alte detalii aici:

http://www.globalmindscape.ro/bijuterie-de-legenda/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre