Bebelusii abandonati din Bucuresti au nevoie de scutece - The Big Lunch

/ / Modificat: 2014-09-24
Bebelusii abandonati din Bucuresti au nevoie de scutece - The Big Lunch

Bebelusii abandonati din Bucuresti au nevoie de scutece - The Big Lunch

Pe 27 septembrie, Asociatia Young Initiative participa la evenimentul de fundraising "The Big Lunch", organizat de catre Fundatia Comunitara Bucuresti.  Participarea Asociatiei vizeaza sprijinirea bebelusilor institutionalizati din Sectorul 4 pe partea de materiale igienico-sanitare (scutece).

Actiunea umanitara se intituleaza "Un bebelus curat este un bebelus fericit", scopul acestuia fiind sa stranga donatii pentru achizitionarea de scutece, astfel incat organizatorii sa contribuie la sprijinirea activitatii Centrului de Primire Urgenta Copil Abuzat Sector 4. In randul Centrului exista si un numar foarte mare de bebelusi abandonati, iar din cauza numarului foarte mare de fluctuatii al numarului de copii exista momente in care stocul de scutece aflat la dispozitia institutiei este mult mai mic decat nevoile bebelusilor. 

Astfel, igiena micutilor poate constitui uneori o problema, deoarece fondurile alocate institutiei sunt insuficiente pentru a face fata noilor provocari. Dezvoltarea normala si sanatatea bebelusilor din centru depinde in foarte mare masura de asigurarea unei cantitati suficiente de scutece, drept pentru care ne propunem sa rezolvam pe cat posibil aceasta problema printr-o campanie de fundraising dedicata asigurarii unei cantitati suficiente de scutece in lunile urmatoare.

AYI va participa la The Big Lunch in parteneriat cu Trattoria Buongiorno, organizand un pranz cultural. Cei care vor lua masa sambata, pe 27 septembrie, la Trattoria Buongiorno Victoriei (din cadrul lantului de restaurante City Grill), vor avea parte de o surpriza cu aroma literara si posibilitatea de a rasfoi carti despre hobby-uri. in intervalul 12:00 – 17:00, toti oaspetii restaurantului vor avea acces la o biblioteca improvizata, iar in intervalul 13:00-14:00, poeta Gabriela Toma, reprezentanta Bibliotecii Metropolitane Bucuresti va fi prezenta la pranz, facilitand evenimentul literar. in cadrul acestei activitati, clientii restaurantului vor putea dona pentru a sustine cauza noastra.

Cei care isi doresc sa sprijine activitatea Asociatiei pot dona pe platforma Galantom: http://fcb.galantom.ro/donations/add?id_fundraising_page=584 sau direct la Impact Hub Bucharest, pe 27 septembrie, unde Asociatia Young Initiative va fi prezenta cu un stand de mancare pregatit de voluntari.

Un leu donat inseamna un scutec cumparat, iar obiectivul pentru acest eveniment il reprezinta achizitionarea de 12 000 de scutece, care sa acopere nevoile centrului beneficiar pentru o perioada de 6 luni.

Despre Asociatia Young Initiative

Asociatia Young Initiative(AYI) este o organizatie nonprofit infiintata in 2009, care le ofera copiilor si tinerilor instrumentele educationale necesare pentru a se dezvolta personal si profesional astfel incat sa contribuie eficient la construirea Romaniei de maine.

Despre The Big Lunch

The Big Lunch Bucharest are loc pe 27 septembrie si este un eveniment de comunitate si de fundraising pentru cauze din Bucuresti. Ne propunem sa facem cel mai mare pranz din capitala impreuna cu ONG-uri, grupuri de initiativa, companii, restaurante, bistro-uri, bloggeri, familii, grupuri de prieteni si chiar vecini.

The Big Lunch Bucharest isi propune sa faca fundraising pentru 15 cauze comunitare intr-o singura zi, pe parcursul catorva ore. Oricine poate organiza un pranz la el acasa, la serviciu, in parc, la terasa ori chiar la restaurantul preferat, iar sumele stranse se vor duce catre una sau mai multe cauze propuse pe platforma.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre