Ateliere de Paste

/ / Modificat: 2015-04-09
Ateliere de Paste

Ateliere de Paste

Cand:

08.04.2015 - 11.04.2015

Unde:

Baneasa Shopping City, Etajul 1

A inceput pregatirea pentru sarbatorile de Paste! in fiecare week-end pana pe data de 11 aprilie cei mici isi dau intalnire la atelierele creative din Baneasa Shopping City. Acestia vor avea parte de multe momente frumoase si interactive  - vor decora oua din lemn si figurine de Paste, vor picta pe obiecte din ceramica, il vor ajuta pe iepuras sa stranga cat mai multe oua de Paste si, bineinteles, vor primi cadouri! 

Si parintii sunt invitati sa-si descopere talentul, alaturandu-se copiilor in cadrul atelierelor de felicitari realizate manual sau al atelierelor de decorat cani de portelan.

Participarea la Atelierele de Paste este gratuita.

Program

Data: 8 – 11 aprilie

Ora: 15:00 – 20:00

Locatie: 

Baneasa Shopping City, parter zona magazinului  H&M 

Feeria, zona Garanti Bank

Cat de indemanatic esti? Ajuta-l pe iepuras sa stranga cat mai multe oua in cosuletul lui, iar el va fi darnic. Primesti o pereche de urechi iepuresti ca dovada a ajutorului acordat.

Data: 10 aprilie

Ora: 16:00 – 19:00 

Locatie: etaj 1, zona magazinului H&M

In apropierea Pastelui, pregatim in cadrul atelierului de astazi, cadouri ingenioase! Pictam pe ceramica si decoram cani de portelan cu mesaje interesante care pot fi facute cadou cu ocazia Sarbatorilor.  

Data: 11 aprilie

Ora: 16:00 – 19:00 

Locatie: etaj 1, zona magazinului H&M

In cadrul atelierelor Hobby & Craft pregatim sarguincios decoratiunile de Paste! Decoram oua de polistiren cu ajutorul tehnicii quilling, pe care le putem folosi apoi pentru a ne decora camerele sau le putem face cadou parintilor sau bunicilor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre