Atelier de arta reciclata, gratuit pentru copiii cu varsta intre 6-10 ani

/ / Modificat: 2014-01-17
Atelier de arta reciclata, gratuit pentru copiii cu varsta intre 6-10 ani

Sarbatorile de iarna au trecut, au lasat in urma ambalaje interesante si cutii de tot felul, dar nu le aruncati! "Creativitatea nu inseamna sa gaseşti un lucru, ci sa faci ceva din el dupa ce l-ai gasit.", spunea un eseist american.

Asadar, daca vreti sa stimulati creativitatea celui mic si abilitatea crearii unui obiect pe cont propriu, sunteti asteptati la Clubul TinArt, in data de 21 ianuarie, cu incepere de la ora 18.00, la atelierul de arta reciclata organizat de profesor-coordonator Loredana Stanease.

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, si se realizeaza prin e-mail (cu informatii precum: nume si prenume parinte, numar de telefon si varsta copil) la adresa inscrieri@tinart.ro.    

Atelierul se bazeaza pe activitati de lucru manual, cu scopul de a dezvolta  gandirea inventiva si viziunea artistica a copiilor, dar si de a ii invata despre responsabilitatea sociala si importanta protejarii mediului inconjurator. Parintii si juniorii  vor aduce de acasa 3 obiecte: un bec, cateva dopuri de pluta (de la sticle de vin, sampanie), o sticla de plastic de 1 L (de la sucuri), vor lucra impreuna cu forme, culori si materiale reciclabile pentru a descoperi cum obiectul de “aruncat” redevine util, doborand astfel limitele imaginatiei printr-o gandire neconventionala.

Toate obiectele realizate de juniori cu ocazia acestui evenimentul vor fi prezentate in cadrul unei expozitii organizata ulterior, intr-un centru comercial renumit, din Capitala.

Participarea gratuita are loc conform detaliilor de mai sus, prin e-mail la adresa inscrieri@tinart.ro si raspuns de confirmare din partea organizatorilor pana la data de 20 ianuarie a.c. O mare varietate de cursuri pentru copiii cu varsta intre 6-14 ani sunt organizate la Clubul TinArt, intr-o locatie centrala, chiar la iesirea de metrou Piata Victoriei (Bd-ul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc. 1, et.2, ap. 6, sector 1, Bucuresti).

Dintre acestea mentionam: pian, chitara, vioara, canto, micul antreprenor, limbi straine, arte plastice, arta reciclata, teatru, dezvoltare personala, bune maniere, micul programator, sofer de mic, sah, inot, karate, dans, balet etc.                                     

Mai multe detalii: www.tinart.ro sau Facebook.com/Tinart

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii Ateliere arta copii

Articole recomandate

Citeste si despre