Intra in lumea magica a lui Mos Craciun

/ / Modificat: 2009-12-11
Intra in lumea magica a lui Mos Craciun





 

Posta Romana si Raiffeisen Bank au lansat campania "Intra in lumea magica a lui Mos Craciun" dedicata copiilor cu varsta intre 3 si 14 ani.

In perioada 7 – 31 decembrie copiii si parintii lor vor putea achizitiona de la orice oficiu postal din tara un kit care contine un plic, o coala A4 si o carte postala. Coala A4 ce va fi gasita in plic este destinata mesajului catre Mos Craciun.

Dupa completarea ei, copiii sau parintii lor vor trimite scrisoarea la adresa pretiparita de pe plic: Santa Claus’ Main Post Office Santa’s Workshop Village, 96930 - Arctic Circle, Rovaniemi, Finland.

Cartea postala continuta in plic va fi completata cu datele expeditorului si trimisa la urmatoarea adresa pretiparita de pe cartea postala: Compania Nationala Posta Romana SA, OP 83 – CP81, Bucuresti.

Toate cartile postale trimise pana la data de 31 decembrie inclusiv (data postei) vor participa la tombola organizata in luna ianuarie pentru desemnarea castigatorilor celor cinci premii care constau in excursii in Laponia.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 15 ianuarie 2010 la sediul Companiei Nationale Posta Romana S.A. in prezenta unei comisii formata din reprezentanti ai organizatorilor si un notar public.

Castigatorii promotiei "Intra in lumea magica a lui Mos Craciun" vor fi instiintati pana pe 25 ianuarie 2010, iar numele lor vor deveni publice pe site-urile www.posta-romana.ro si www.raiffeisen.ro.

Cei cinci castigatori vor primi un voucher turistic in valoare de 2000 euro (pentru fiecare castigator), voucher ce va putea fi consumat pe intreg parcursul anului 2010 (pentru destinatia Laponia), castigatorii avand sansa sa-l intalneasca pe Mos Craciun chiar la el acasa.

Regulamentul promotiei, dar si alte detalii despre campanie se gasesc pe site-urile www.posta-romana.ro si www.raiffeisen.ro.

11 decembrie 2009

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre