Idei de cadouri pentru bebelusi si mamici, de la Philips AVENT

/ / Modificat: 2014-02-02
Idei de cadouri pentru bebelusi si mamici, de la Philips AVENT

Ca parinte, nimic nu este mai important decat ingrijirea atenta a bebelusului, mai ales in primii sai ani de viata. Adauga pe lista Mosului si cateva cadouri speciale pentru micut sau micuta, dar si pentru parinti:

  • Setul Philips AVENT SCD290 pentru nou-nascuti, un cadou util ce include o parte din lucrurile necesare pentru inceputul in viata al bebelusului: biberoane, tetine, o suzeta si o perie pentru biberoane si tetine;
  • Noile suzete Philips AVENT SCF195 cu design special de iarna, astfel incat in anotimpul rece bebe sa fie mereu in ton cu vremea de afara;
  • Biberoanele Philips AVENT SCF692 roz sau albastre care sa se asorteze cu hainutele celor mici;
  • Aparatul de gatit cu aburi si blender Philips AVENT SCF870 pentru prepararea rapida, acasa, a hranei celui mic;
  • Pompa de san Philips AVENT si accesorii esentiale stranse intr-o gentuta sic vor fi extrem de utile pentru mamici atunci cand incep alaptarea.
  • Noile suzete Philips AVENT, cu modele de iarna

    suzete Philips AVENT

    Puiutul tau va tine minte cu siguranta primul om de zapada facut cu familia si se va bucura enorm de primii fulgi de nea. Noile suzete Philips AVENT SCF195 au un design atractiv in ton cu iarna, ce va aduce un plus tuturor acestor momente speciale.

    Cu tetina ortodontica simetrica si maner de siguranta in forma de inel, noile suzete AVENT SCF195 au modele atractive pentru cei mici, speciale de iarna cu fulgi de nea si oameni de zapada. Suzetele vin si cu un capac de protectie igienic.

    Asorteaza biberoanele la hainute!

    Biberoanele Philips AVENT

    Biberoanele Philips AVENT SCF692 vin in culori atractive pentru bebelusi: roz si albastru. Din propilena si fara BPA, biberoanele fac parte din gama AVENT Natural si sunt disponibile in dimensiuni diferite, de 125 ml sau 260 ml, fiind potrivite pentru varstele 0-6 luni.

    Biberonul are o forma ergonomica unica, astfel incat sa poata fi tinut chiar si de manutele bebelusului. Biberoanele AVENT Natural au tetina ce imita forma mamelonului si sistem anti-colici.

    Set de piese esentiale pentru primele zile de alaptare

    set-alaptare

    Dezvoltata cu sprijinul unor specialisti in lactatie, pompa manuala de san Philips AVENT Natural le permite mamicilor sa alapteze dintr-o pozitie confortabila, usurand astfel fluxul de lapte si eliminand probabilitatea aparitiei durerilor de spate.

    Pentru ca alaptatul sa fie o experienta placuta de la prima incercare, Philips AVENT a strans cateva accesorii esentiale pe parcusul primelor zile de alaptare, toate ambalate intr-o gentuta cu design atractiv: o suzeta, doua protectoare pentru mameloane, 30 ml crema pentru mameloane si un recipient cu capact de stocare a laptelui. Toate aceste accesorii vin, in editie limitata, alaturi de pompa de san.

    Setul AVENT SCD290, pentru cel mai bun inceput in viata

    set-philips-avent

    Ideal pentru cei care sunt pentru prima data parinti, setul pentru nou-nascuti Philips AVENT SCD290 contine patru biberoane AVENT Natural (de 125 ml si 260 ml), o suzeta pentru varsta de 0-6 luni, precum si o periuta pentru curatarea usoara a biberoanelor si tetinelor.

    Biberoanele AVENT Natural asigura o tranzitie usoara de la alaptare la biberon datorita tetinei cu design asemanator cu mamelonul. Tetinele biberoanelor au petale de confort unice ce asigura un proces flexibil si delicat de hranire si previn deformarea tetinei. Mai mult, designul inovator anti-colici directioneaza aerul catre biberon si nu in burtica bebelusului.

    Set Philips AVENT SCD290 pentru nou-nascuti – 168 lei, pret recomandat de vanzare

    Mancarica sanatoasa pentru cei mici

    aparat-gatit-aburi

    Aparatul de gatit cu aburi si blender Philips AVENT SCF870 te ajuta sa pregatesti acasa, extrem de usor, mancaruri sanatoase pentru bebelusi, din fructe, legume, peste sau carne.

    Prima data prepari alimentele la aburi, apoi ridici si intorci recipientul pentru a amesteca. Astfel, nu este nevoie sa transferi alimentele dintr-un recipient in altul si poti prepara de fiecare data, usor si rapid, mancare proaspata pentru puiul tau.

    Mai mult, aparatul de gatit cu aburi si blender Philips AVENT SCF870 are o capacitate ideala astfel incat sa prepare de fiecare data mancare in cantitatea de care copilul tau are nevoie, fara a irosi alimentele.

    Aparat de gatit cu aburi si blender SCF870 - 677 lei, pret recomandat de vanzare

    Pentru mai multe informatii despre produse, dar si sfaturi pentru mamici, intra pe pagina de Facebook Philips Avent Romania.

    Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

    Articole recomandate

    Citeste si despre