5 idei de cadouri pentru toti membrii familiei

/ / Modificat: 2013-01-23
5 idei de cadouri pentru toti membrii familiei

Momentul in care Mos Craciun va lasa daruri sub brad celor care au fost cuminti in timpul anului nu este deloc departe. Fiind batran si avand multe casute si familii de vizitat, s-a hotarat sa dea deja o raita prin magazine si locurile unde ar putea gasi cadourile ideale pentru membrii familiei tale. Iata cateva idei practice si inspirate de daruri la care s-a oprit Mosu' pentru a fi puse sub bradutul de Craciun!  

Bijuterii (bratari, coliere, inele)

Nu trebuie sa mergi in magazine de lux pentru a gasi bijuteriile potrivite pentru persoanele dragi din viata ta - fiica, mama, bunica, sora etc. Exista o multime de gablonturi si bijuterii moderne, foarte la moda, cu care vei reusi sa satisfaci gusturile oricarei persoane pretentioase.

colier-melimelo

Colier "Braided Elements"

Pret: 54.99 lei

Melimelo.ro

bratara-melimelo

Bratara "Burgundy&Burnish Gold"

Pret: 49.99 lei

melimelo.ro

Fulare, caciuli, manusi

Copiii vor fi extrem de entuziasmati atunci cand vor gasi printre cadourile de Craciun si accesoriile de iarna de care au cel mai mult nevoie atunci cand e frig si zapada: manusi, fulare si caciulite. Si cu cat sunt mai moderne, cu atat micutul va fi mai fascinat. Iata cateva recomandari ultramoderne atat pentru fetite, cat si pentru baietei.

caciula-baieti

Caciulita baietei

Pret:69 lei

Zara.com

manusi-baieti

Manusi baietei

Pret: 39 lei

Zara.com

caciula-fete

Caciulita fetite

Pret: 49 lei

Zara.com

manusi-fete

Manusi fetite

Pret: 49 lei

Zara.com

Genti

Gentile reprezinta o alta idee buna pentru a fi facute cadou celor dragi, indiferent ca e vorba de copii, femei sau barbati. Nu dai niciodata gres cu un astfel de accesoriu, mai ales daca stii gusturile vestimentare ale persoanei careia ii cumperi un astfel de cadou. Exista modele pentru toate varstele si gusturile.

geanta-deichman

Geanta dama

Pret: 69 lei

Deichmann.ro

geanta-copii

Geanta de umar pentru copii - Sheepworld

Pret: 91.99 lei

Toyz.ro

servieta-barbati

Servieta barbati Domino

Pret: 184 lei

Fashionup.ro

Portofele

O alta idee practica si cu succes garantat pentru cadoul de Craciun pentru cei dragi este portofelul. Opteaza pentru aceasta varianta in cazul in care partenerul tau are deja unul, dar este foarte uzat. De asemenea, in cazul in care copilul tau abia a invatat cum sa economiseasca si gestioneze banutii, merita un portofel in care sa-i tina si sa-i adune.

portofel-barbati

Portofel barbatesc Calvin Klein

Pret: 139.90 lei

Fashionup.ro

portofel-copii

Portofel pliabil copii

Pret: 25 lei

Magazinulluibebe.ro

Esarfe

Esarfele sunt accesorii extrem de la moda, care au patruns cu succes si in moda masculina, dar si in cea pentru copii. Chiar daca este iarna si afara temperaturile au scazut sub 0 grade Celsius, esarfele pot completa delicat orice tinuta, fie ca este de dama, prichindei sau de barbati. Cu o esarfa de buna calitate, din materiale naturale, nu vei da niciodata gres atunci cand vrei sa faci un cadou de Craciun.

esarfa-mustar

Esarfa mustar cu buline, pentru femei

Pret: 29 lei

Tinar.ro

esarfa-copii

Esarfa rosie copii

Pret: 6 lei

Esarfa.ro

esarfa-barbati

Esarfa fular barbati

Pret:24 lei

Esarfa.ro


Care dintre aceste cadouri ti se par cele mai potrivite pentru persoanele dragi din viata ta? Spune-ne parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadouri craciun Cadouri copii Craciun copii

Articole recomandate

Citeste si despre