Ce fac mamicile singure de Ziua Mamei?

/ / Modificat: 2012-11-23
Ce fac mamicile singure de Ziua Mamei?

Majoritatea mamelor singure ajung la concluzia ca atunci cand e vorba de sarbatorirea Zilei Mamei, sunt pe cont propriu. Cele mai multe mame recunosc ca, indiferent de implicatia lor in viata copilului, tatal copilului se afla foarte rar cu ocazia acestei zile in viata lui.


Astfel, daca cel mic nu este destul de matur incat sa hotarasca singur la ce activitati doreste sa ia parte de Ziua Mamei, de obicei aceasta responsabilitate cade pe umerii mamei.

Daca esti o mama singura, incepe de acum sa iti faci planuri privind aceasta zi speciala cu dubla semnificatie: atat Ziua Mamei, cat si Ziua Femeii. Meriti aceasta si pe deplin, iar copilul tau doreste sa fii fericita.

Daca ei nu iti pot organiza nimic pentru aceasta zi, totusi ei vor fi mandri de faptul ca esti o mama puternica care stie ceea ce isi doreste si care isi permite macar o zi pe an sa isi faca toate poftele.

Ne-am gandit la cateva idei la care ai putea recurge.

Daca cunosti o mama singura si doresti sa o ajuti sa aibe parte de o zi minunata a mamei, alege din urmatoarele idei si ajuta-l pe copilul ei sa ii faca o surpriza placuta.

Ce isi doreste o mama?


O cina la restaurant?


De obicei, cand e vorba de cei mici, totul este in graba si de obicei opririle sunt doar in dreptul fast-food-urilor. De ziua mamei, mamele singure trebuie sa aiba parte de o adevarata cina la un restaurant adevarat, unde altcineva serveste si curata masa.

Cadouri din inima


Mamele nu se vor satura niciodata sa aibe fotografii cu copiii lor, de aceea cand vine vorba de poze cu cei mici, acestea pot deveni un real cadou. Cei mici pot sa personalizeze rama in care pun poza si totodata sa se distreze facand acest lucru.

Relaxare


Cand e vorba de mamele singure in special, timpul pentru ele este o adevarata problema. De aceea este recomandat sa ii oferiti mamicii timp liber pentru a se relaxa de ziua mamei, adaugand chiar si o lumanare parfumata, o carte buna si nu in ultimul rand tot ce trebuie pentru o baie cu spuma fierbinte. Acesta va fi un real cadou pentru orice mamica.

Distractia


Alegeti un film, faceti comanda de pizza, pune-ti de popcorn, gasiti o perna moale si o patura pufoasa si nu ramane decat sa ii chemati si pe cei mici in jurul televizorului pentru a viziona impreuna.


Laura Moise

Redactor Copilul.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mame fericite

Articole recomandate

Citeste si despre