7 cafenele si terase de iesit cu prietenele

/ / Modificat: 2014-03-03
7 cafenele si terase de iesit cu prietenele

Daca vrei ca iesirile tale cu prietenele tale sa fie memorabile, alege tihna, meniul ademenitor de bauturi si atmosfera relaxanta a unora dintre cele mai sic cafenele sau terase din orasul tau. Aceste spatii intime va ofera ambientul necesar pentru o conversatie pe cinste, ca intre fete, departe de zgomotul incomod al cluburilor, in compania unor sortimente delicioase de bauturi, care garanteaza o intalnire reusita.

Starbucks, Bucuresti, Cluj, Timisoara

Una dintre cele mai fancy cafenele din Romania este Starbucks. Cu multiple spatii deschise pe tot teritoriul tarii, Starbucks este locul perfect de intalnire pentru o iesire pe cinste intre mamici, dornice sa se puna la curent cu noutatile din viata lor si cu ultimele trasnai ale prichindeilor lor.

starbucks

Avantajul acestei cafenele este ca, vara, iti ofera posibilitatea de a petrece momente memorabile in aer liber, la terasele sic amenajate in exteriorul ei.  

Cafe Van Gogh, Bucuresti

Cafe Van Gogh

Situata in Centrul Vechi si usor accesibila aproape oricarui locuitor al capitalei, cafeneaua Van Gogh ofera o atmosfera placuta si intima, intr-un ambient istoric, foarte sic. Vara, terasa din fata cafenelei este locul ideal pentru o intalnire cu prietenele tale.  

Reader's Cafe, Bucuresti

Readers Cafe

In cazul in care cafenelele romantice si simandicoase nu sunt pe gustul tau si al prietenelor tale, poti opta pentru Reader's Cafe din Bucuresti, o cafenea cocheta, dar nepretentioasa. Este un spatiu practic si confortabil, care prin facilitatile pe care le ofera, creeaza o atmosfera destinsa pentru tine si prietenele tale.  

Vintage Garden & Lounge, Iasi

Vintage Garden Lounge

Gandit ca un cafe-lounge, in care mamicile gasesc relaxarea si atmosfera vintage combinata cu cea urbana, Vintage Garden & Lounge este spatiul perfect din Iasi pentru o intalnire intre prietene. Cu un meniu variat de vinuri de buna calitate, care sa "condimenteze" putin atmosefra, si platouri de gustari reci, cafeneaua satisface pretentiile si gusturile oricarei persoane.  

Fratelli Espresso Bar, Bucuresti

Fratelli Espresso Bar

Fratelli Espresso Bar este una dintre cele mai sic cafenele din Capitala, dar cu multiple spatii deschise si in alte orase ale tarii. Daca vrei o iesire cu prietenele intr-o locatie stylish, aceasta cafenea este perfecta, intrucat te introduce intr-o atmosfera italiana pe cinste, "asezonata" cu numeroase cafele si cocteiluri delicioase.  

BarCode Lounge Cafe, Timisoara

BarCode Lounge Cafe

Daca vrei sa iesi cu prietenele tale intr-un spatiu intim, casual, cu o atmosfera chill, atunci BarCode Lounge Cafe este punctul ideal de intalnire din Timisoara. Decorat intr-un stil ingenios, cafeneaua ofera servicii de calitate si un ambient extravagant pentru o intalnire distractiva intre prietene.  

Care este cafeneaua ta preferata din orasul in care locuiesti sau cea in care iti place sa iti dai intalnire cu prietenele tale? Spune-ne sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre