• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Zugravu Adrian
39 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Zugravu Adrian

Dr. Zugravu Adrian, medic ginecolog, Clinica Anima Delfinului.

Dr. Zugravu Adrian, medic ginecolog, Clinica Anima Delfinului.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Anima Delfinului

marti: 08:00 - 15:00

Opinii utilizatori

Doctor de nota 10
De Mihaela pe 10 August 2013

Un doctor caruia nu ai ce sa-i reprosezi. Sincer nici nu am crezut ca exista asa ceva.
Ma bucur ca l-am cunoscut si iti recomand sa il contactezi cu toata increderea. Iti garantez ca ai sa ramai placut surprinsa. Eu am nascut sub supravegherea Dr. Zugravu Adrian in Iunie 2013. Jos palaria!

Dr. Zugravu Adrian
De Azalea pe 02 August 2013

Buna. A mai fost cineva de curand la dumnealui? Mai este la Filantropia? Ma puteti ajuta cu un raspuns? Multumesc.

Doctor foarte bun
De Karmen pe 05 Aprilie 2013

Este un doctor foarte bun, nu ezitati sa faceti o programare la dansul. Va puteti da seama de la prima programare ca este un om deosebit care isi da interesul pentru pacientele pe care le are. Recomand cu caldura!

Medic de nota 10
De Gratiela pe 23 Ianuarie 2013

Am fost la spital la Filantropia - langa Piata Victoriei. Oameni foarte de calitate. Eu am fost la dr. Adrian Zugravu. Cand a trebuit sa nasc, a venit la 11 noaptea, pe viscol. In conditiile in care avea copil de 3 saptamani. Si, sincer, eu nu stiu sa dau spaga. Nu dau la nimeni. Si nici la acest doctor nu am dat. Si s-a purtat exemplar cu mine.

Un medic foarte bun, il recomand!
De Dorina pe 23 Ianuarie 2013

Este un medic respectuos care te face sa te simti in siguranta.

Dr. Zugravu Adrian
De RALUCA pe 08 Septembrie 2012

Este cel mai bun medic pe care l-am intalnit pana acum in Bucuresti, in primul rand este foarte respectuos si comunica cu tine foarte mult si pe intelesul tau (termeni populari). Eu am ajuns de urgenta la Filantropia si am avut mare noroc ca era de garda. Am uitat sa precizez ca nu ia nici spaga, desi eu am platit consultatia ca nu am avut trimitere si mi-a zis ca data viitoare sa merg cu o trimitere ca sa nu mai platesc nimic si sa il sun inainte pentru a ma programa. Aviz celor care inca nu au gasit un medic ginecolog pana acum!

Medic ginecolog bun
De Chiru roxana pe 19 Iunie 2012

Cred ca toate femeile avem retineri cand este vorba de ginecologie.Am fost la doctorul Zugravu Adrian si este mai mult de cat ok.Vorbeste frumos,iti explica in termeni populari si se comporta cu tine cu foarte mult respect, isi da inetresul ca tu sa pleci cu o impresie buna. Daca nu aveti medic ginecolog bun, merita sa incercati, eu il recomand.

Dr. Zugravu Adrian
De Cadar pe 20 Aprilie 2011

Este un medic minunat. Daca au fost probleme pe 13.04.2011 care au deranjat apoi aceste probleme s-au datorat seviciului de programari al clinicii. A fost doar o intamplare. Sincer. Scuze pentru asta. Medicul nu are nici o vina.

Dr. Zugravu Adrian
De Adriana pe 14 Aprilie 2011

Este un medic care trebuie evitat!

Contact Dr. Zugravu Adrian

Adresa

Soseaua Pantelimon, 245, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.clinica-anima.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.