• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Zugravu Adrian
39 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Zugravu Adrian

Dr. Zugravu Adrian, medic ginecolog, Clinica Anima Delfinului.

Dr. Zugravu Adrian, medic ginecolog, Clinica Anima Delfinului.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Anima Delfinului

marti: 08:00 - 15:00

Opinii utilizatori

Doctor Zugravu
De Roxana pe 13 Iulie 2017

Buna ziua sunt o pacienta a lu domnu dr am fost plecata din tara si din pacate nu mai am niciun nr de tel ma puteti ajuta va rog

Dr.Zugravu Adrian -un medic exceptional
De Mirion Monica pe 14 Aprilie 2017

Domnul dr.Zugravu Adrian-un medic exceptional, un profesionist , un medic cum rar întâlnești! !!de la prima consultație pana la nastere si după a fost extraordinar din punct de vedere profesional iar pe langa asta iti da incredere ca totul va fi bine si orice nelămurire ai iti explica, inclusiv când eram in travaliu a iesit si l a linistit si pe soțul meu:))nu am cuvinte sa-i multumesc pentru tot ce a facut pentru noi si pentru ca l-a adus pe lume pe primul nostru copil sănătos si voios!!

Dl.dr.Zugravu Adrian este deosebit si devotat
De Zaharia_oana pe 23 Februarie 2017

Vreau sa va împărtășesc experienta trăită de mine din momentul în care am rămas însărcinată,fiind asistata pe parcursul ei de Dl.dr.Zugravu Adrian,pana la naștere inclusiv.In anul 2016 am rămas însărcinată.Vizita la cabinetului Dl. Dr.Zugravu Adrian a fost una ferita,confirmandu-mi sarcina.Imi era foarte frică deoarece în urma cu un an avusesem o sarcină oprită din evoluție în luna a treia.Insa Dl dr.Zugravu,mi-a spus să stau linistita,pentru ca atâta timp cât urmez sfaturile si recomandările dumnealui nu vom întâmpina probleme.Asa a si fost!Desi am făcut diabet gestational,devenind dependenta de insulină din luna a patra de sarcina,avand probleme cu tensiune,picioarele îngrozitor de umflate,experienta si devotanentul dl dr Zugravu Adrian,a facut ca în dată de 26.12.2016,ora.20:10,operata fiind de dumnealui,sa aduc pe lume un copil perfect sănătos cu o greutate de 3.900 kg si o lungime de 51 de cm.Eu si soțul meu,am fost mai mult decât mulțumiți și uimiți de cum am fost tratați de acest doctor devotat.Experienta,calmitatea,increderea si devotamentul domnului doctor este maximă.Si pe această cale vrem să îi mulțumim din suflet pentru minunea de copil ce o avem în viața noastră datorită dumnealui.

Un medic extraordinar
De Alexandra pe 20 Ianuarie 2017

Am nascut in decembrie 2016 prin cezariana. Am ajuns la dr. Zugravu in trim III de sarcina dupa ce am fost urmarita la un spital privat, unde am primit diagnostic de restrictie de crestere intrauterina si estimarile medicilor erau ca voi naste prematur. Va dati seama ca eram panicata maxim. Dl. doctor m-a ascultat cu rabdare, mi-a explicat cum vom proceda in continuare si m-a linistit. Am fost foarte multumita de modul in care m- a tratat, cu profesionalism, mult calm si respect. Sarcina a ajuns la termen si am nascut o fetita sanatoasa. Il recomand cu caldura viitoarelor mamici.

O persoana deosebita
De Corbu camelia pe 05 Decembrie 2016

Un profesionist! Merita toate aprecierile! Am nascut in 2013 cu dumnealui si am avut parte de o nastere usoara. Acum sunt la inceputul sarcinii si alegerea va fi aceeasi!

Nastere naturala
De Irina pe 10 Noiembrie 2016

Buna!Sunt pacienta domnului dr.Zugravu si in ianuarie o sa nasc cu ajutorul dumnealui un baietel.Va rog sa imi spuneti cat ar trebui sa ii dau domnului dr.pt.o nastere naturala.Multumesc!

Un medic extraordinar
De Marin Florentina pe 10 Noiembrie 2016

Am ajuns la acest medic intr-o noapte din martie 2008. Era medic rezident la Filantropia. In noaptea aceea tocmai pierdusem o sarcina . Calmitatea si respectul fata de propria-i meserie, fata de pacient, m-a determinat sa merg in continuare cu acest medic. La scurt timp m-a operat de endometrioza la ambele ovare. Pentru a ramane insarcinata mi-a facut histerosalpingografie in mai 2010. La scurt timp am aflat ca am ramas insarcinata. Acelasi medic m-a ajutat sa aduc pe lume pe fetita mea cea mare, prin cezariana, in ianuarie 2011. In octombrie 2016 m-a operat a treia oara, aducand l-a lumina zilei pe fetita mea cea mica ( a doua cezariana la 40 de ani). Pe toata perioada celor doua sarcini am fost monitotizata si am primit tratamentul adecvat. Un medic si un om extraordinar. Am nascut noaptea, de urgenta. A venit intotdeauna, desi nu era de garda, la ambele fetite. Spunea cineva ca nu isi respecta programul. Medicii au in general un program dictat de urgentele care apar. Cred ca si noi, pacientii, trebuie sa avem rabdare. In final rezultatul conteaza. Nu se stie cand noi insine devenim o urgenta. Il recomand tuturor celor care isi doresc sa devin parinti.

Nu recomand
De Anca pe 27 Septembrie 2016

Sa tina cont de programari. Nu isi respecta pacientii.

Profesionalism
De Dumitriu Alina pe 26 Iunie 2016

Am nascut cu dr Zugravu in august 2011.dansul era medic rezident atunci din cate stiu si se afla de garda in noaptea aceea la spitalul Filantropia.Trebuie sa spun ca eu aveam deja medicul meu care lucra tot in acest spital si anume dr Cotiga Cristian.caruia i-am bagat luna de luna bani in buzunar si care a binevoit sa-mi spuna ca nu e in oras cand mi s-a rupt apa.Am ajuns la spital si acest medic dr Zugravu era pe tura in seara aceea.nu va pot spune cat m-a ajutat acest om.am avut o nastere f grea.cu complicatii dar acest om a fost un inger ptr mine in seara aceea cand am crezut ca nu mai apuc a doua zi.Un om bland.cald.de o bunatate si rabdare iesite din comun.atent cu pacienta si care isi face meseria cu profesionalism si mai ales nu asteapta spaga.Il recomand tuturor viitoarelor mamici.In ziua de azi e greu sa gasesti un asa medic.

Profesionalism
De Dragomir Oana pe 28 Decembrie 2015

Am ajuns la dr Zugravu la recomandarea unei prietene care a născut de 2 ori cu el. Mi-a făcut deja o laparoscopie în încercarea de a rămâne gravidă. Sunt mulțumită de felul în care s-a purtat și ca om și ca doctor. Îți oferă informațiile într-un mod cât mai simplu pentru a înțelege diagnosticul. Intenționez să merg mai departe cu dânsul în cazul în care voi rămâne gravidă.

Contact Dr. Zugravu Adrian

Adresa

Soseaua Pantelimon, 245, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.clinica-anima.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.