• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Zugravu Adrian
39 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Zugravu Adrian

Dr. Zugravu Adrian, medic ginecolog, Clinica Anima Delfinului.

Dr. Zugravu Adrian, medic ginecolog, Clinica Anima Delfinului.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Anima Delfinului

marti: 08:00 - 15:00

Opinii utilizatori

Nastere Dr. Zugravu
De Carmen-Madalina.Neagu313 pe 15 Aprilie 2020

Am nascut pe 7 aprilie 2020 cu domnul doctor Zugravu Adrian. Un om extraordinar si un doctor foarte bun. Am nascut prin cezariana la regina maria. Domnul dr mi.a urmarit sarcina de la inceput. M.a indrumat m.a sfatuit in orice problema am avut si s.a interesat de mine tot timpul. Pe parcursul spitalizarii domnul doctor s.a interesat de mine m.a vizitat sa se asigure ca suntem bine. Este un medic care se dedica meseriei . M.a facut sa am incredere in mine si am trecut cu bine peste toate. Cu siguranta tot pe domnul doctor l.as alege pt a mai naste. Sau orice control fie el si unul de rutina.

Recomand din inima
De MadalinaRantes pe 10 Februarie 2020

Am fost pacienta domnului Zugravu, un medic de exceptie. Mi-a urmarit sarcina inca de la inceput si am reusit sa nasc natural la maternitatea Regina Maria dupa un travaliu de 19 ore. Dl. doctor mi-a respectat dorinta de a naste natural si a facut acest lucru posibil cu toate ca organismul meu nu prea m-a ajutat. Pe tot parcursul sarcinii a dat dovada de profesionalism rar intalnit. Este de o calmitate rara, iti explica pe indelete tot ce se poate vedea la ecografie si tot ce se intampla cu corpul tau. Pe mine m-a ajutat foarte mult asta, fiind la prima sarcina. A fost foarte empatic in timul travaliului si foarte grijuliu cu privire la evolutia mea dupa nastere, explicandu-mi din nou cu foarte mare rabdare prin ce va trece corpul meu si ce este de facut in diferite situatii. Tot respectul pentru dansul, m-a castigat drept pacienta pe viata.

Nastere naturala cu dl. Doctor Zugravu Adrian
De Mada.Lina591 pe 06 Noiembrie 2019

Am avut norocul sa fiu una din pacientele dl. Doctor Zugravu Adrian, care m-a asitat pe tot parcursul sarcinii si implicit la nastere. Domnul doctor a dat dovada de un profesionalism rar intalnit si m-a indrumat in tot procesul. In ceea ce priveste nasterea, grija si empatia pe care mi le-a aratat m-au coplesit, a fost extraordinar de atent, grijuliu si meticulos ca toata nasterea sa decurga in parametrii, oferindu-mi indicatii pretioase in tot acest timp. In perioada internarii a manifestat un real interes fata de vindecarea mea, lucru care m-a bucurat enorm. Pe langa faptul ca este un doctor dedicat, este un om incredibil, care pe mine m-a sprijinit ca totul sa decurga in cele mai bune conditii. Cred ca oricat as fi cautat, nu as fi gasit nicaieri un doctor mai dedicat, bland, empatic, calm si profesionist. Vi-l recomand cu toata caldura.
Semnat,
O mama care a nascut acum o saptamana si care este extraordinar de bine.

Un medic excepțional !
De Vali Calin pe 12 Iunie 2019

Am născut cu acest medic la sfârșit de mai 2019 . Inițial nașterea era planificată la Filantropia însă până sa nasc dr a încetat colaborarea cu aceasta maternitate și am ales sa nasc la Regina Maria cu dânsul . Nu am întâlnit până acum un medic care sa dea dovada de atâta empatie , calmitate , răbdare în examinari și explicații la toate întrebările pe care i le-am adresat . Răspunde la telefon ( daca nu poate pe moment suna înapoi când se eliberează ) și la mesaje . Un medic de nota 10 și mare OM !!! Daca as mai trece printr-o sarcina l-aș alege tot pe el fără sa stau pe gânduri .

Dr. Zugravu Adrian- februarie 2019 nastere naturala Regina Maria#
De Criss2019 pe 09 Aprilie 2019

Dupa ce schimbat schimbat cam 8-9 doctori ginecologi(Elias, Filantropia, Spit. Militar, Cantacuzino, etc) am ajuns la dr.Zugrqvu Adrian in 2012. Blandetea si explicatiile au fost atuurile pentru a ma convinge sa ii raman pacienta pana in ziua de azi.
Anul trecut am ramas insarcinata, prin fiv. Toata sarcina a fost monitorizata cu atentie si nu am avut indoieli sau stres, am facut asa cum bine mi-a spus odata....,, Fara frici!"...si asa a fost toata perioada....intrebam si primeam explicatia necesata.
Am ales desi am o varsta inaintata, sa nasc natural ai cel mai mult mi-a placut ca nu a vrut sa imi schimbe decizia, decat daca medical se impunea cezariana. Am ajuns la Maternitatea RM februarie 2019 unde cu ajutorul moaselor pe 2 ture deoarece am avut membrane fisurate si am stat la monitorizare 1 noapte, a2a zi am nascut natural un baietel voinic. Sufletelul nostru. Tot personalul si anume: moase, anestezista, neonatoloaga si asistentele pe salon au nota 20 plus. O a 2 a nastere tot aici am sa aleg cu siguranta.
Ii multumesc inca o fata desi cuvintele sunt prea putine iar recunostinta nemasurata.
Sa va dea Dumnezeu sanatate si cat mai multi bebei sanatosi sa ii aduceti pe lume!!! Best doctor ever!!!

Un medic de nota 10. Recomand cu toată inima!
De Popescu Anca pe 27 Aprilie 2018

Dl. Dr Zugravu mi-a monitorizat sarcina si am nascut cu dumnealui prin cezariana. Toata perioada sarcinii s-a dovedit a fi foarte atent asupra evolitiei si cu indicatii corecte asupra sanatatii mele si a bebelusei. Nasterea a avut loc la Filantropia, tot personalul este extraordinar, nu a lasat nimeni de inteles ca te ajuta doar daca dai spaga, si nu am dat nimănui spaga pentru ca nu stiu cum sa procedez:). Despre operatie, numai cuvinte de laudă, în 12 ore eram pe picioarele mele,fără calmante. Acum,la două săptămâni de la operatie se mai vede o dungă fina, iar recuperarea fizica este aproape totală. Recomand cu toată încrederea!

Un doctor de 2 bani.
De Dm Gigi pe 17 Aprilie 2018

Nu își face meseria cum.vobeste lumea pe aicea sotiei mele.sa rupt apa.si a.lasata-o 16 ore nu sa uitat nimeni la ea si iam.fat la.bani.lu.docorul.asta o.gramada nu va recomand asa docotor.

Dna
De Andreea pe 26 Septembrie 2017

Il recomand cu drag pe dl dr Zugravu. Am experienta unei NVDC cu dumnealui. A dat dovada de mult devotament, calm, si mult profesionalism. Este un medic linistitor, ce nu te agita in nicio situatie. Am ramas pacienta dumnealui fiindca are intreaga mea incredere. Apreciez mult ca incurajeaza comunicarea permanenta, raspunde la mesaje/telefoane cu promptitudine si nu trebuie sa revii la cabinet pentru orice situatie.

Un medic de nota 1000+
De Raluca Nicolau pe 29 August 2017

Nastere naturala in iulie 2015, dl doctor este un medic extrem de calm,devotat, profesionist si doar cuvinte de lauda pot aduce la adresa dumnealui. Il recomand cu multa caldura pentru viitoarele gravidute ce isi doresc sa nasca natural! Felicitari si sa ramaneti mereu acelasi om bun!

Dr. Zugravu Adrian - de exceptie e putin spus
De Cata Carstea pe 21 Iulie 2017

Anul 2017 a fost cel mai frumos an din viata mea, anul in care am nascut un baietel minunat si care m-a implinit din toate punctele de vedere. Sunt o femeie de cariera care avea tot ce-si doreste, dar acum sunt in adevaratul sens implinita! Si aici intervine Dr. Zugravu care ani de zile mi-a fost medic tocmai pentru ca auzisem reputatia minunata pe care o are. Comfirmarea categorica a fost acum cand viata mea si a bebelui meu au depins de el. Sarcina a decurs fara probleme cu o mica exceptie pe care a rezolvat-o cu cel mai mare calm. Acesta este un atu exceptional cand ai de-a face cu femei mai sensibile, cu hormonei care le joaca feste si cu simtul responsabilitatii sporit de viata noua care creste in burtica lor. Ei bine el a tratat totul cu un calp fantastic, a investigat cu atentie si a descoperit ca suspiciunea nu era fondata si bebe este sanatos tun. In astfel de momente atitudinea medicului este esentiala si pentru asta ii voi multumi toata viata. Si sa ajung la cel mai dificil si "terifiant" moment si anume nasterea. Pe 8 iunie la 10:25 a venit pe lume Davian al meu. Un bebe de 4kg100, nascut natural desi toata sarcina am sustinut ca voi naste cu cezariana. Dilatatia s-a instalat rapid si deja era 5 cand s-a pus probelma nasterii la maternitate. Deja simtisem durerile crunte de aceea am decis impreuna cu Dl. Doctor ca mai bine nasc natural. Dr. Zugravu mi-a oferit increderea ca voi reusi sa fac asta desi bebe era foarte mare. Mi-a fost alaturi secunda de secunda si in momentele in care am crezut ca nu mai rezist, ca nu o sa pot sa merg mai departe. M-a motivat cu un calm iesit din comun. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca datorita lui am iesit din asemenea experienta ca si noua.... va imaginati un bebe asa de mare ce poate sa faca ... ei bine Dl. Doctor Zugravu ar putea fi si un plastician de succes daca ar decide sa renunte la obstetrica. Dar nuuuu... sper sa nu renunte niciodata pentru ca sunt atatea viitoare mamici care au nevoie de un medic atat de bun. Datorita lui, Davian este un bebe nascut fara probleme, sanatos tun si fericit, la fel ca mamica lui. Pentru o experienta de neuitat, ii multumim Dr.-ului Zugravu din toata inima!

Contact Dr. Zugravu Adrian

Adresa

Soseaua Pantelimon, 245, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.clinica-anima.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.