• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Sai Claudia
46 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Sai Claudia

Dr. Sai Claudia medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Sai Claudia medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

maternitatea Polizu

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.6502.047 / 021.6507.095 / 021.2125.635

Opinii utilizatori

Dr. Sai Claudia
De Mardare Mari pe 10 Aprilie 2013

Un medic profesionist la care puteti sa apelati cu toata increderea! Am nascut de curand cu dna dr. si nu pot sa va spun decat ca o recomand din suflet, un medic exceptional, o persoana deosebita.

Dr. Sai Claudia
De Onve pe 09 Aprilie 2013

Un om bun, un doctor bun, o persoana deoasebita! Felicitari!

Dr. Sai Claudia
De Ioana apopescu pe 17 Martie 2013

Am nascut de 2 ori la Polizu cu acest inger de femeie care zici ca te mangaie de cate ori pune mana pe tine. Este o femeie exceptionala si delicata, si un medic foarte bun. Are o pace care ti-o transmite si tie care poate esti foarte emotionata si agitata de nastere.

E draguta si cu cei saraci, si cu cei bogati, si apoi te viziteaza de multe ori la salon, sa vada cum esti dupa nastere. E foarte implicata si dedicata fiecarei paciente. Asa trebuie sa fie orice medic. Sunt destui mercenari doctori in Polizu, cu ochii numai dupa bani. Afli multe stand in spital. Ingeri ca dr. Sai nu cred sa existe decat in Bucuresti.

Dr. Sai Claudia
De Diana dumitrescu pe 06 Ianuarie 2013

Este un inger de femeie cel mai bun medic pe care l-am cunoscut vreodata. O recomand tuturor fetelor / femeilor care au teama de medici.

Dr Sai Claudia
De Elena pe 13 Noiembrie 2012

Sunt o viitoare mamica (saptamana 39). O sa nasc cu doamna doctor la maternitatea Malaxa. Dansa m-a asistat pe toata perioada sarcinii si am fost foarte multumita. Pe langa faptul ca este un doctor profesionist, este si un om deosebit. Am avut o sarcina destul de grea, insa m-a ajutat sa trec cu bine peste toate momentele grele.

Dr. Sai Claudia
De Izabela pe 17 Octombrie 2012

Spuneti-mi va rog unde veti naste cu dna dr Sai Claudia? Eu am inteles ca asista nasterile in Malaxa, voi ce stiti? Eu am fost la ea la control doar in policlinica privata si nu stiu in ce spitale o gasim si cand o gasim? La nastere cum se procedeaza, mergi direct la spital la camera de garda si apoi o suni pe dna doctor?

Dr. Sai Claudia
De Madutza pe 03 Octombrie 2012

Nr. doamnei Doctor Sai - 0722.505.704

Dr Claudia Sai
De Aura pe 21 Septembrie 2012

Are consultatii si la Sanador

Dr. Sai Claudia
De Marci pe 05 Septembrie 2012

Ma intereseaza si pe mine un nr. de mobil de-al doamnei doctor, va rog! In ce clinici o gasesc in afara de Anima? Multumesc.

Esti relaxata cu dna. Doctor! E o "mama" de doctorita!
De CAROLINA pe 13 August 2012

O recomand tuturor femeilor, cu orice fel de temeri si probleme!

Contact Dr. Sai Claudia

Adresa

Gheorghe Polizu, 40, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Acces Metrou Gara de Nord iesirea Gh. Polizu si Piata Victoriei
Tramvai: 24, 20
Troleibuz: 65, 79, 86, 97
Telefon 021.6502.047 / 021.6507.095 / 021.2125.635
Email sala_nasteri@polizu.ro
neonatologie@polizu.ro
office@polizu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.