• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Sai Claudia
46 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Sai Claudia

Dr. Sai Claudia medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Sai Claudia medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

maternitatea Polizu

Opinii utilizatori

Program
De Mariana87 pe 09 Noiembrie 2014

Imi poate spune cineva programul dnei dr.Sai de la spitalul Malaxa? As dori sa stiu cand este de garda.

Adresa e-mail
De Mariana pe 09 Noiembrie 2014

claudiasay69@yahoo.com

Mail dr Sai Claudia
De Miha p pe 05 Noiembrie 2014

Va rog mult, aveti adresa de mail a d-nei dr. Sai Claudia?

Pentru Irina
De Roxana pe 23 Decembrie 2013

Doamna dr. a colaborat foarte bine cu dna dr. hematolog Uscatescu (Fundeni) in ceea ce priveste trombofilia. Eu am 4 heterozigote.

Dr. Sai
De Adriana Dobre pe 25 Noiembrie 2013

Doamna dr Sai este un om extraordinar si un medic exceptional.

Intrebare pentru Roxana
De Irina pe 22 Octombrie 2013

Roxana, dr. Sai te-a ajutat si cu problemele legate de trombofilie sau doar te-a redirectionat catre alti medici specialisti? Eu am MTHFR (A1298C) Pozitiv - heterozigot si mai nou si HPV 56. Doresc sa gasesc un doctor care sa poata corela analizele. Mai multi medici ginecologi nu au stiut nimic despre MTHFR si mi-au spus ca nu tine de specialitatea lor, asa ca nu ma pot ajuta.

Dr. Sai Claudia
De Roxana pe 02 Octombrie 2013

Stiu cat de important e sa stii cat mai multe despre dr. pe a carui mana te lasi, va rog sa aveti incredere ca este un dr. minunat. Datorita dumneaiei imi tin copilul in brate, probleme multe, trombofilie, mutatii genetice, hipertiroidie, hipertensiune in sarcina, stat la pat, tone de pastile, dar mi-am indeplinit visul. Desi, as trece prin aceleasi lucruri ma gandesc si la al doilea bebe, evident doar pe mana dnei dr. Am nascut la Malaxa, la consultatii, am preferat Anima Victoriei. Sala de operatii la Malaxa arata foarte bine, dr. anestezist si toata echipa exceptionali, nu am crezut ca in Romania exista astfel de oameni. ATI foarte bine, situatia se schimba putin cand te muta la salon cu asistentele specifice tarii, dar stiti cum se imblanzesc scorpiile. Doamna dr. a venit in fiecare zi dupa sa vada cum suntem, si eu si bebe, o recomand tuturor prietenelor. Desi era foarte aglomerata, niciodata nu m-a zorit sau sa se uite la ceas cat timp ii insiram intrebarile scrise de acasa. La telefon raspunde mai mult dimineata, in spital o vedeam cu telefonul la ureche cu orele, daca e urgenta situatia iti da beep inapoi cum vede mesajul. Sanatate si mergeti cu toata increderea!

Dr. Sai Claudia
De Val pe 05 August 2013

De obicei, raspunde la telefon doamna doctor Sai.

Dr. Sai Claudia
De Azalea pe 30 Iulie 2013

Buna, si eu am mers la Dr. Sai la 12 saptamani la dublu test si ecografie, la Anima, a fost ok. Acum, insa, mi-au venit analizele si incerc sa vorbesc cu ea sa mi zica daca sunt ok, insa nu raspunde la telefon. I-am trimis si sms prin care am rugat-o frumos, cand are timp sa mi dea un semn, insa nimic. Sunt dezamagita, am citit numai lucruri bune despre dansa, insa la mine se intampla parca invers de cum scrie lumea. Mi-a zis sa vin la un nou control peste 5 sapt, mai am de asteptat 3, dar pot eu oare sa stau linistita, nestiind de analize daca sunt ok sau nu? Voi ati patit asa? Astept un raspuns. Ms.

Informatii dr. Sai Claudia
De Elena pe 13 Mai 2013

Buna fetelor,

Intentionez sa raman insarcinata in vara aceasta si vreau sa imi gasesc un medic pana atunci. Am citit multe lucruri buna despre doamna doctor Sai Claudia. Eu am doua abonamente atat la Med Life, dar si la Regina Maria, dar intentionez sa nasc la un spital de stat (din considerente financiare). Am vazut ca doamna doctor activeaza la Regina Maria, dar si la spitalul de stat Malaxa. Ma puteti ajuta va rog cu mai multe informatii de genul:

Este adevarat ca activeaza si la Regina Maria?
Da, lucreaza si la Malaxa?
Este un doctor bun (eu sunt la prima sarcina si sunt cam panicata)?
Spitalul este curat;
Tarifele practicate, care sunt?

Multumesc si astept raspunsul vostru.

Contact Dr. Sai Claudia

Adresa

Gheorghe Polizu, 40, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Acces Metrou Gara de Nord iesirea Gh. Polizu si Piata Victoriei
Tramvai: 24, 20
Troleibuz: 65, 79, 86, 97
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.