• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Sai Claudia
46 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Sai Claudia

Dr. Sai Claudia medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Sai Claudia medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

maternitatea Polizu

Opinii utilizatori

Malpraxis!!!
De Loreta pe 18 Octombrie 2018

Nu recomand sub nicio forma! Am ajuns la ea suspecta fiind de extrauterina, s-a uitat putin la eco si desi se uita in toate directiile, a pus disgnostic de extrauterina dreapta si m-a bagat pe Merotrexat fara sa ma intrebe daca am ceva probleme cu rinichii si sa ma anunte ca nu voi avea voie sa mai incerc minim 6 luni sa fac un bebe. Am ajuns cu colica renala la urgenta dupa asta la o saptamana iar urmatorii medici care m-au vazut, mi-au aratat sarcina in uter colt stanga. O sarcina extrauterina nu are beta hcg crescut normal cum aveam eu si dupa acest tratament se resoarbe de catre organism asa cum mi-a comunicat si ea. Sarcina mea s-a eliminat intreaga, cu sac si produs de conceptie la o saptamana dupa a doua doza de metotrexat indicata de ea. Daca era extrauterina se rupea trompa fara doar si poate la cat era de mare. Am facut avort fara sa cer asta si am avut incredere oarba in ea!

Contact dr Sai
De Ana pe 23 Noiembrie 2017

Buna ziua!
Va rog, unde o pot gasi pe dna dr Sai Claudia, la ce spital de stat mai lucreaza?
Multumesc!

Dr Claudia Sai
De Marcela pe 08 Mai 2017

Este un om minunat,am născut cu dansa in 2008 la Polizu,am ales sa nasc și al doilea copil tot cu ea cu toate că am tranversat Bucureștiul,dar merita acest om,nu am cuvinte de mulțumire,ptr dansa am ales Malaxa.

Un om atipic
De Adriana pe 12 Ianuarie 2017

Daca nu i dai bani nu se uita la tine... m a tinut o ora sa astept, eu fiind insarcinata. A luat toti pacientii cu toate ca eu venisem inaintea lor. Pana le am bagat bani la asistentele de prin spital si m a si bagat in fata. Asta in spitalul malaxa.

.
De Annamaria pe 04 Octombrie 2016

Va rog din suflet un numar de telefon sau o adresa de mail a doamne claudia sai am o urgenta

Profesionista
De ELIZA pe 27 Septembrie 2016

Profesionista!

Exceptional
De Iulia pe 07 Septembrie 2016

Un medic deosebit!

furie
De Grigore steliana pe 12 August 2016

din pacate eu nu atat respect fata de acest medic ce a lucrat in polizu deoarece acum 12 ani era sa ne omoare si pe mine si pe fiica mea ,daca e sa scriu de aceasta persoana va fii o carte ..................

Dr. Claudia Sai
De Mada pe 16 Februarie 2015

Buna! am si eu marea rugaminte la cele care o cunosc mai bine pe D-na doctor Claudia Sai. Am o programare luna aceasta si se pare ca m-a chemat la Clinica Anima undeva la Victoriei. Mi-a fost recomandata de D-na doctor Uscatescu (Fundeni). Imi puteti spune va rog unde in alta parte o mai putem gasii, in afara de clinica aceasta particulara? Mi s-a luat de Clinici si cabinete particulare. Multumesc !!

Admiratie si incredere pentru dr. Sai Claudia
De ANGHEL ANEMARI pe 18 Noiembrie 2014

Declar ca iubesc sincer acest om si medic, dedicat acestei profesii. Dna. Claudia Sai m-a salvat in momentele critice, cand sanatatea mea era in pericol, mi-a redat speranta la viata si este totodata si un bun psiholog si prieten cu pacientele. O admir, o apreciez enorm si am incredere totala in dansa. O recomand cu incredere oricarei paciente care are nevoie de un medic adevarat, cu care sa poata comunica deschis si de la care sa obtina atentia si respectul cuvenite, si evident tratamentul potrivit. Acest om deosebit acorda sprijinul neconditionat pentru orice persoana ii ajunge in cabinet. A realizat imposibilul pentru multe paciente, prin multa munca si sacrificii si abnegatia de care a dat dovada. Adresati-va acestui medic si veti avea o satisfactie uriasa. Ii doresc tot binele si multa sanatate sa aiba grija de noi care avem nevoie de un om, medic si prieten adevarat.

Contact Dr. Sai Claudia

Adresa

Gheorghe Polizu, 40, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Acces Metrou Gara de Nord iesirea Gh. Polizu si Piata Victoriei
Tramvai: 24, 20
Troleibuz: 65, 79, 86, 97
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.