• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Rosin Oana
41 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Rosin Oana

Dr. Rosin Oana specialitate obstetrica ginecologie.

Dr. Rosin Oana specialitate obstetrica ginecologie.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

cabinet medical individual

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0722.996.814

Opinii utilizatori

Dr. Rosin Oana
De MIKI pe 05 Octombrie 2010

Nu stiu de ce vi se pare atat de ok. Sunt luata in evidenta la ea si vreau sa spun ca nu sunt atat de multumita de ea. Nu comunica cu pacienta, nu explica temenii medicali, analizele. Este tot timpul pe fuga. Cred ca imi voi schimba medicul. La prima sarcina am fost la dr. Ioanid, un doctor de nota 20. Am fost super multumita de el, dar din pacate nu mai profeseaza din motive de sanatate si am nascut cu fiul dumnealui.

Pacient nou
De Dana Baciu pe 26 Iunie 2010

Nota 10 pentru relationare si solutii.Sunt la a 2-a sarcina .O recomand cu caldura !

Dr. Rosin Oana
De NEAGOE ALINA pe 15 Iunie 2010

Am nascut cu doamna dr. Rosin. Pe toata perioada sarcinii m-a monitorizat ca si cum ar fi fost copilul dumneaei cat despre comunicare, am simtit-o ca o prietena. Desi a fost o sarcina cu probleme mari, cu ajutorul lui Dumnezeu si al domnei doctor am nascut un copil sanatos deci, nota 10.

Pret colposcopie
De DOINA pe 04 Iunie 2010

Eu am platit 80 RON colposcopia, recent la cabinet Iris la dr. Rosin. E super de treaba doamna doctor.

Stiti pretul la o colposcopie?
De Ely pe 16 Mai 2010

Sunt programata la Dr. Rosin pentru o colposcopie. Stiti car sunt costurile?

Dr. Rosin Oana
De DOINA pe 15 Mai 2010

Medic ca ea mai rar gasesti.

Dr. Rosin Oana
De Tamara pe 31 Martie 2010

Super medic din toate punctele de vedere.

Dr. Rosin Oana
De Oana pe 30 Martie 2010

M-a asistat d-na dr. Rosin la nastere si am avut mare noroc de dumneaei. O recomand tuturor mamicilor sau viitoarelor mamici.

Un medic adevarat!
De Mihaella29 pe 07 Martie 2010

Un medic adevarat.O poti contacta daca apare vreo problema, este profesionista, prompta si iti da toate explicatiile de care ai nevoie sa intelegi! O recomand mamicilor care vor un bebe sanatos!

Informatie
De Alina pe 11 Februarie 2010

Te rog ajuta-ma cu numele si adresa cabinetului unde o pot gasi pe dr. Rosin.

Contact Dr. Rosin Oana

Adresa

Iarmaroc, 21, Iasi, Iasi

Telefon 0722.996.814
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.