• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Rosin Oana
41 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Rosin Oana

Dr. Rosin Oana specialitate obstetrica ginecologie.

Dr. Rosin Oana specialitate obstetrica ginecologie.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

cabinet medical individual

Opinii utilizatori

O doctorita exceptionala
De Roxana pe 24 Ianuarie 2018

Sunt pacienta d-nei doctor Rosin si pot spune ca e o doctorita de nota 10. O recomand din tot sufletul. Am fost operata de d-na doctor Rosin si totul a mers struna, fara nici un fel de complicatie , a venit in fiecare zi sa-mi schimbe bandajele si de fiecare data era zambitoare si placuta. Profesionalism, devotament cum rar intalnesti.

un medic impecabil
De Cuvuliuc simona pe 10 Iunie 2016

Am fost pacienta doamnei doctor ( am nascut cu ea), si nu am nimic sa ii reprosez.Este de un profesionalism impecabil. Majoritatea colegelor mele de la serviciu au nascut cu ea si s-a comportat exemplar.( nu este adapta nasterii prin cezariana, a ajutat paciente care nu erau in evidenta ei) . Acum o gasiti la maternitatea cuza voda, cabinet IRIS si clinica ORIGYN - din Iasi.

Un medic de nota 10 plus
De Miha pe 03 Februarie 2016

Chiar nu sunt cuvinte de lauda. Mi se pare o profesionista in adevaratul sens al cuvantului, meticuloasa, draguta si foarte comunicativa. O recomand oricui cu mare mare drag!

Dr. Rosin Oana
De Adriana pe 08 Aprilie 2014

Anca, in primul rand comentariul tau mi se pare usor rautacios, insa tin sa cred ca din moment ce este totul in regula, vei putea naste natural fara nicio problema daca iti va permite medicul tau! Banuiesc faptul ca esti pacienta doamnei Dr, Rosin, iar daca este asa sunt sigura ca stii ca dumneaei nu este adepta nasterilor prin cezariana!

In saptamana 37 am mers pur si simplu la un control, insa doamna doctor a descoperit probleme care au determinat-o sa ma trimita de urgenta la internare. A doua zi rezultatele analizelor nu aratau nimic bun, asta era marti dimineata si doamna doctor Rosin mi-a zis in felul urmator: daca maine iti ies analizele la fel de prost sau mai rau, te bag in sala, pentru ca nu trebuie sa riscam! Dupa operatie, miercuri dimineata, caci a trebuit sa intervina, cand mi-am mai revenit mi-a explicat faptul ca nu a vrut sa imi zica sa nu ma sperii, dar din cauza problemelor mele as fi putut avea anumite complicatii grave!

Mi-a explicat faptul ca a intervenit pentru ca daca m-ar mai fi lasat se puteau strica lucrurile si vietile sa ne fie puse in pericol! Repet daca cumva esti pacienta doamnei dr.Rosin stii deci ca daca nu ar fi considerat absolut necesara si urgenta operatia de cezariana nu ar fi intervenit sa extraga fatul la 37 de saptamani si 3 zile!

Asadar viitoare mamici sau femei care va doriti un copil mergeti la doctor ca eu desi am mers si mi-a fost monitorizata sarcina foarte bine, tot am avut probleme, insa am avut norcoc de un medic excelent!

Dr. Rosin Oana
De Anca pe 28 Martie 2014

Ce probleme ati avut de a trebuit musai sa va opereze ca sa va salveze vietile? Eu vreau sa incerc o nastere naturala dupa cezariana si sunt curioasa daca asta a fost si problema dvs.

Dr. Rosin Oana
De Tifoi Adriana pe 26 Februarie 2014

Am nascut la urgenta prin cezariana, aceasta hotarare fiind luata de doamna dr. Rosin Oana si alta mai buna nu ar fi putut lua pentru ca ne-a salvat vietile mie si copilului meu. Este un doctor de un profesionalism rar intalnit, desi este putin mai dura este un super om. Multumim, doamna doctor.

Dr. Rosin Oana
De Teodora pe 16 Februarie 2014

Am nascut cu doamna doctor si a fost foarte bine. O recomand ca si specialist, pentru ca e meticuloasa si riguroasa in ceea ce face si trebuie doar sa ai incredere in ea. Va multumesc d-na doctor!

Dr. Rosin Oana
De Ioana pe 08 Iunie 2013

Buna mamici! Eu am numai cuvinte de lauda la adresa doamnei dr. Rosin. E un medic foarte bun eu sunt la prima sarcina. Sper sa fie bine pana la final.

Medic ok, recomand
De Alina pe 20 Aprilie 2013

Sunt pacienta doamnei dr. Rosin de vreo 5 ani. Dupa vreun an de la prima vizita am ramas insarcinata. Am avut o sarcina cu probleme. A fost alaturi de mine de la inceput. Nu am ce sa ii reprosez, toata recunostinta mea. Am recomandata-o prietenelor si cunostintelor si da, e adevarat cu nu cu toate a fost compatibila. Cred ca depinde foarte mult de asteptarile fiecaruia. Eu personal am privit dincolo de temperamentul ei impulsiv uneori pentru ca suntem cu totii oameni si avem defecte, iar pe mine m-a interesat mai mult faptul ca mi-a salvat copilul. Profesionalismul doamnei dr. este indiscutabil.

Dr. Rosin Oana - nastere
De Ioana pe 10 Aprilie 2013

Buna, Cristina, te intreb cat ai dat pentru cezariana? Eu nasc luni tot cu doamna dr. Rosin si nu stiu spre ce suma sa ma orientez. Daca ma poti ajuta cu o suma orientativa ar fi minunat. Mersi.

Contact Dr. Rosin Oana

Adresa

Iarmaroc, 21, Iasi, Iasi

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.