• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Rosin Oana
41 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Rosin Oana

Dr. Rosin Oana specialitate obstetrica ginecologie.

Dr. Rosin Oana specialitate obstetrica ginecologie.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

cabinet medical individual

Opinii utilizatori

Dr. Rosin Oana
De Dana pe 16 Iunie 2011

Am nascut cu dna Dr. Rosin Oana anul trecut. intamplator am intrat pe acest site, cele citite m-au intrigat foarte mult si, desi nu imi sta in fire, tin sa-mi exprim si eu parerea, pentru ca, vrem sau nu, ceea ce scriem noi aici contribuie la formarea unei imagini profesionale a unui om. Dna dr m-a insotit si ajutat la nasterea celui de-al doilea copil,asa incat am un termen de comparatie real. Nici nu stiu cu ce sa incep: cu faptul ca imi raspundea tot timpul la telefon sau ma suna dansa daca nu era disponiila pe moment (spre deosebire e o alta dna dr pe care am vizitat-o si care mi-a dat un program intre care o puteam suna, in rest fiind sfatuita sa merg la spital); cu faptul ca la fiecare control sau ecografie imi explica si imi vorbea cu calm si rabdare, indiferent unde ne vedeam (la spital, la cabinet); cu faptul ca mi-a indus un sentiment de liniste si incredere astfel incat am mers cat se poate de relaxata la spital sa nasc (primul copil l-am nascut cu cezariana, la urgenta, posibil traume fetale). Acum am un al doilea baietel minunat si sanatos; poate ca intr-adevar am facut mai multe analize si tratamente decat alte viitoare mamici, dar am stiut ca fac asta pentru binele meu si al copilului... cine critica acest tip de comportament medical, garantat nu a trecut prin experienta pierderii unui copil; abia in cazul acesta poti afirma ca esti profund traumatizat, cred eu, nu cand se tipa la tine intr-un salon de nastere. Dragele mele, nu uitati, dincolo de orice, medicii sunt si ei oameni; poate noi avem servicii care ne permit, atunci cand suntem indispuse din varii motive, sa ne retragem pentru a ne reface...ei trebuie sa fie la dispozitia noastra oricand, oricum. Cine se crede fara pata, sa arunce primul piatra.
In ceea ce priveste banii, eu stiu mamici care nu au platit nimic la dna dr si care au venit la al doilea copil tot la ea (le-am cunoscut pe perioada sarcinii, in diverse locuri: in salon sau a consultatii), astfel incat noi creem asteptari domnilor doctori si tot noi ne explicam atitudini din perspectiva sumei pe care o dam sau nu.
Personal, nu am putut sa dau bani dnei dr, dar am simtit nevoia sa-i multumesc oferindu-i un cadou! Asa incat eu recomand serviciile dnei dr Rosin oricui fara sa ma tem ca voi fi invinovatita pentru ceva, stiu ca este un profesionist si mai ales stiu ca este un om.

Raspuns mesaj
De Oana pe 18 Mai 2011

Doamna Aura, daca nu v-as fi recunoscut din continutul mesajului as fi spus ca este vorba de o persoana pe care nu o cunosc si ca atare nu am de ce sa fiu interesata de cele scrise.Ar fi fost interesant sa puteti filma tot ceea ce relatati dumneavoastra ca s-a intamplat in acea zi pentru a putea proba cele spuse si in felul acesta sa aratati cat de reprobabil a fost comportamentul doctoritei. Sfatul meu este doamna sa aveti taria de a va reaminti ca aceasta doamna doctor v-a reprosat ca ati stat acasa cu contractii si ati venit la spital destul de tarziu, ca aceasta doctorita a prescris tratamentul necesar si v-a monitorizat pana dupa amiaza (desi nu era de garda) si v-a operat in urgenta, ca aceasta doctorita a venit sa va vada inclusiv in zilele libere etc .Se pare insa ca aceste informatii nu le considerati importante si atunci nu le-ati scris. Nu este mai usor sa spui neadevaruri, sa omiti fapte intamplate?! Pacat ca nu exista posibilitatea ca oamenii ce scriu aceste mesaje sa dovedeasca mai intai ca spun adevarul si apoi sa se publice continutul.

Dr. Rosin Oana
De Aura pe 08 Mai 2011

Am nascut 2 copii cu dr. Rosin. La primul a fost super, tocmai de aceea am ales sa merg la ea si la al doilea. Toata sarcina a fost super de treaba si tocmai de aceea nici nu mi-am imaginat ca de fapt ea poate fi si altfel. Mi s-a declansat nasterea la 35 de sapt si ca sa citez unul din mesajele de mai sus,s-a purtat cu min e de parca as fi fost eu vinovata. De cum am sunat-o la tel. Mi-a raspuns astfel: "mama matii, vino-ncoace sa te vad. "am ramas socata si nu mai spun ca tot timpul cat am stat in sala de pretravaliu numai in injuraturi m-a tinut. Nu-mi venea sa cred.imi spunea ca: "ce tu crezi ca stau cu tine aici toata ziua? Am si eu viata mea personala fato, deci nu mai eram doamna cutare, deja ma luase la pertu. Am foarte multe de povestit. M-a traumatizat total. Foarte urat din partea ei. Binenteles ca dupa cezariana, vreo 2-3 zile s-a purtat super cu mine(astepta plicul), dar am lasat-o si eu sa astepte, asa cum am tot asteptat si eu ca ea sa se calmeze si sa fie draguta cu mine, iar acest lucru nu s-a intamplat. Asa ca,aveti grija dragi mamici care sunteti pacientele ei, are si o alta fata. Una care s-ar putea sa va urmareasca ani in sir, care aveti timp, urmati-mi sfatul si cautati-va alt medic. Oricum toti sunt de genul asta, nici nu stii la cine sa te duci. Se cred buricul pamantului si trateaza mamicile care vorba aia aduc pe lume o viata, cu durere si chin si fara pic de respect. Am auzit ca la Elena Doamna se poarta super toti. Asta este. Nuumai pe mana lor sa nu ajungi. Oricum,imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap sa o filmez acolo in sala aceea cum ma injura si ma umileste, ca o dadeam pe toate posturile de tv. Asa ca, pregatiti-va tel mobile si stati pe faza, daca vi se pare ceva suspect, da-ti drumul la inregistrare. Totusi, eu nu doresc nici celui mai mare dusman al meu sa treaca prin ce-am trecut eu.

Dr. Rosin Oana
De Alina pe 13 Aprilie 2011

Eu am nascut la dr. Rosin si am fost si toata sarcina la ea sa ma monitorizeze. Nu stiu de ce, dar cu mine comportamentul ei a fost foarte oscilant. Cand o simteam draguta si comunicativa, cand foarte indispusa si putin amabila si receptiva la problemele mele. Am avut o nastere naturala cu probleme, care ne-a cam luat prin surprindere, de aceea poate s-a purtat urat cu mine, ca si cum aveam vreo vina pentru tot ce se petrecea.( A trebuit sa o chem de acasa sa ma asiste la nastere). Comportamentul ei, cumuluat cu cel al asistentelor, m-a facut sa consider nasterea ca pe o trauma. Si acum, cand inchid ochii, dupa atata vreme, aud tipetele ei si remarcile de genul "Ce e, credeai ca o nastere nu doare?". In fine, o experienta pe care nu as vrea sa o mai repet niciodata.
Totusi, in ciuda carentelor din comportamentul dr. Rosin, nu voi nega profesionalismul ei si modul in care m-a ingrijit dpdv medical. O consider un medic pregatit, dar cu mari dificultati relationale. Un medic ok, dar o persoana pe care nu as mai vrea sa o intalnesc vreodata, si asta pentru ca pentru mine, chestiunea psihologica din experienta nasterii ramane deosebit de importanta.

Dr. Rosin Oana
De Cristina pe 07 Aprilie 2011

Mi-a monitorizat sarcina de la 4 sapt, am nascut cu ea prin cezariana(a fost optiunea mea)deoarece nu suport durerea. Am fost super multumita si m-a tratat pe toata perioada sarcinii ca pe o prietena, poate chiar ca pe o sora, nu mai zic de nastere, venea in salon din 15 in 15 min sa ma vada si daca trebuia sa plece trimitea pe altcineva sa aiba grija. Tot respectul acestei femei, o adevarata profesionista! E putin nota 10 pentru ea!

Dr. Rosin Oana
De Alina pe 15 Februarie 2011

Mai rar medici ca ea. Un om deosebit si un adevarat profesionist cu care poti discuta orice, deschisa, fara a fi superficiala. O recomand cu caldura tuturor femeilor.

Dr. Rosin Oana
De Lyzzzz pe 29 Ianuarie 2011

Am auzit ca este un doctor foarte bun, dar exagereaza cu tratamentele ca sa fie sigura ca e bine. Apoi nu stii de ce te transformi intr-o mare grasa.

Dr. Rosin Oana
De Nikiromb pe 18 Ianuarie 2011

Am nascut cu dumneaei si ma declar super multumita. Este cu adevarat profesionista. Nu ezita sa ceara si parerea colegilor sai in caz de mici dubii. Merge pe banii ei in afara la diferite congrese pentru perfectionare. Sper sa nu se schimbe. O recomand pur si simplu.

Dr. Rosin Oana
De Irina pe 06 Ianuarie 2011

Surioara mea a nascut cu Dr. Rosin si a fost foarte multumita, iar bebe este perfect sananatos. Si eu sunt tot la dumneaei si pot sa spun ca este comunicativa si intotdeauna disponibila (chiar daca nu poate raspunde la telefon te suna cand poate vorbi). Totusi, cred ca da prea multe tratamente preventive si prea multe ananlize.

Dr. Rosin Oana
De Gina pe 27 Decembrie 2010

Am fost de cateva ori la doamna doctor Rosin a fost draguta..la prima ecografie de confirmare a sarcinii, a avut rabdare, a explicat, mi-a dat siguranta. Sa speram ca va fi asa pana la nastere. As mai vrea sa stiu si alte experiente. Cum se comporta la nastere?

Contact Dr. Rosin Oana

Adresa

Iarmaroc, 21, Iasi, Iasi

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.