• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Rahimian Hadi
29 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Rahimian Hadi

Dr. Rahimian Hadi medic obstetrica - ginecologie.

Dr. Rahimian Hadi medic obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Dr. Ioan Cantacuzino

Opinii utilizatori

Multumesc pentru informatie
De Catalina pe 07 Aprilie 2011

In primul rand iti multumesc pt aceasta veste buna pe care mi-o dai; la CMU nu am ajuns, insa am gasit o doctorita de treaba in Cantacuzino, insa mi se pare prea tanara si fara experienta; Daca as putea sa-l contactez pe dr. Hadi ar fi extraordinar! Ma poti tine la curent cu situatia prietenei tale? Te rog mult, am si o adrsa de mail: catalina.marin@mairon.ro. Multumesc anticipat!

Dr. Rahimian Hadi
De Diana78 pe 06 Aprilie 2011

Prietena mea trebuie sa nasca luna aceasta, dar din cate stiu inca mai opereaza la Cantacuzino. Saptamana trecuta era acolo, pentru ca s-a intalnit acolo cu el pentru a lasa analizele. Daca nu ai aflat nimic inca iti spun cand aflu ceva.

Dr. Rahimian Hadi
De CATALINA pe 17 Martie 2011

Multumesc, mih! Problema e ca am auzit ca acolo se practica niste tarife la care nu prea sunt dispusa, nu ca nu as vrea, ci pt ca nu pot. in alta parte nu mai lucreaza? Am inteles ca are si un cabinet particular? Stii ceva? bine, pana la urma as face un efort, dar e greu. oricum de nastere acolo nu se pune problema ca e in jur de 2000 euro.

Dr. Rahimian Hadi
De Mih pe 08 Martie 2011

Domnul doctor este in cadrul CMU - Regina Maria - tel 021.9268 - nr tel al centrului medical unirea, unde iti poti face programare. Eu sunt o pacienta a dansului.

doctori: ASA DA!
De CATALINA pe 17 Februarie 2011

Buna, sunt o fosta pacienta a dlui. dr Hadi(am o fetita de aproape 6 anisori pe care mi-a scos-o la lumina dansul) si, se pare, ca si una viitoare. Sunt din nou insarcinata si as vrea sa "duc" sarcina cu acelasi dr; personal am o parere extraordinara, dar nu stiu in ce stadiu mai e acum si pe unde mai profeseaza; va cer prea mult daca v-as cere niste informatii recente in ceea ce-l priveste? catalinammarin@gmail.com sau maricatalisa@yahoo.com; saru' mana anticipat

Dr. Rahimian Hadi
De Ionela pe 14 Februarie 2011

Este cu adevarat unul dintre cei mai buni ecografisti din Romania! Atent la detalii, un adevarat profesionist!

Dr. Rahimian Hadi
De Raluca Lazar pe 29 Ianuarie 2011

Am nascut prin cezariana cu Dr. Rahimian la Regina Maria - CMU si tot la dumnealui am facut toate morfologiile din sarcina si mi-a urmarit sarcina pana in luna a 9-a. Nu am decat cuvinte de apreciere si multumire pentru munca pe care a facut-o, ca si pentru echipa cu care a lucrat. Este un profesionist adevarat, este nu doar medic, ci si om, ceea ce pentru mine a fost foarte important, a fost disponibil permanent si am comunicat foarte bine. Este unul dintre cei mai buni ecografisti din Romania (apreciat de colegii sai pe acest loc). Il recomand cu caldura!

Dr. Rahimian Hadi
De Ana pe 16 Septembrie 2010

Am facut una din morfologii cu dl. doctor. A fost singurul care s-a mai uitat si la mine in afara de calculele pt. copil (adica mi-a mai spus ca am un fibrom, sa am grija ). Il recomand pentru ecografii, sunt facute foarte constiincios!

Dr. Rahimian Hadi
De Gaspar Vivian Clementin Roxana pe 18 August 2010

La domnul dr. Hadi am primit ajutorul pentru nasterea a 2 copii. Dumnealui isi da interesul (chiar si dupa nastere) pentru mamica, dar si pentru copil. Iar lucrul cel mai important: fata de alti medici de la noi, la dmnul dr. Hadi nu exista tarife. Toata stima pentru domnul dr. Rahimian Hadi!

Contact Dr. Rahimian Hadi

Adresa

Ion Movila, 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.