• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Rahimian Hadi
29 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Rahimian Hadi

Dr. Rahimian Hadi medic obstetrica - ginecologie.

Dr. Rahimian Hadi medic obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Dr. Ioan Cantacuzino

Opinii utilizatori

Date contact dr Rahimian
De Alexandra pe 19 Ianuarie 2018

Mamici, sunt disperata! Pana ieri totul a fost cat se poate de ok cu sarcina mea (26 de saptamani). Ieri cand am mers la un simplu control, am simtit cum se destrama totul in jurul meu: formatiune tumorala pe obrazul drept al baietelului meu....in conditiile in care, in rest, e 100% sanatos, fara malformatii. Asadar, va implor pe cele care aveti nr de telefon al domnului doctor sau o adresa de mail sa ma contactati, fie si in privat pe allexa_allexa26@yahoo.com . Pur si simplu refuz ideea de a face intrerupere de sarcina :((

Superficial
De Roxana oguz pe 07 Ianuarie 2018

La primul consult a fostcum a mai fost dar a 2 a oara dupa un avort recent mi a spus sa trec din nou la treaba si nu avaxut ca uterul nu era total curstat .. nu mi a recomandat nici o histeroscopie , nimic , abia astepta sa scape de noi pe usa .. am fost la multi medici dar nici unulnu m a tratat asa .. si iata ca , un alt medicbun mi a facut histero si ghici ce ..aveamuter septst si de aceea puerdeammereu .. in fine , o mare dezamagire si cred ca e doar reclama pt acest medic ..

Hadi rahimian
De Zavoianu anda pe 08 Martie 2017

Extraordinar..ca doctor sica om.intri în cabinet cu o mie dec temeri despre sarcina și ieși zâmbind știind ca totul va fi bine căci un profesionist va avea grija de tine.a avut grija de prima mea sarcina și cu siguranță îl voi alege și pentru cea de a doua când va fi cazul.

Un om Exceptional, un Profesionist
De Andreea pe 21 Februarie 2017

Este un medic foarte bun. M-a salvat cand nu credeam ca mai am vreo sansa. Am fost depistata cu 2 chisturi f mari 9 si 6 cm, nimeni nu imi dadea vreo sansa sa raman cu ovarele intregi, insa acest Medic Exeptional m-a operat si mi-a dat sansa de a avea copii! Dumnezeu sa ii dea sanatate!

Un medic de exceptie si un om minunat!!
De Andreea pe 17 Ianuarie 2017

100% profesionalism!
100% omenie!
100% dedicat pacientelor!

Nu am cuvinte sa descriu acest medic minunat!

A salvat viata copilului meu, atunci cand nimeni nu ii dadea nici o sansa! Mi-a salvat viata si mie!

Il iubesc pe acest OM din tot sufletul! Si il RESPECT enorm pentru tot ceea ce face si pentru tot ceea ce este!

Respect!
De Carmen pe 09 Ianuarie 2017

Mi-a răspuns prompt la toate telefoanele/mesajele. Ii pasa. Un medic de excepție. Datorită dansului am avut un tonus pozitiv chiar dacă am avut o sarcina dificila, iar azi sunt mămica a doi gemeni minunați! Respect!

Un om exceptional
De Adela pe 09 Septembrie 2016

Este un inger trimis pentru a avea grija de mamici si bebelusi!!!Mai rar un asemenea medic....Felicitari!!!

Un doctor unic, inegalabil! Felicitari!
De Anca pe 09 Septembrie 2016

Un suflet si un om unic, inegalabil prin iubirea fata de mamici, bebelusi si orice implica ajutorul.

Nu am vazut niciodata un asemenea OM, cu adevarat OM, care este un suflet nemaipomenit inainte de a fi doctor, inainte de a fi cercetator, inainte de a opera bebelusii in uterul mamei, acestia nascandu-se sanatosi la termen, inainte de a fi voluntar medical fara a-i cere nimeni asta, inainte de a-si anula concedii cand mamicile sunt in pericol, inainte de ORICE, este un suflet exceptional al Domnului.

A ajuta - este verbul vietii domniei sale.

Nu exista cuvinte suficiente pentru a-i multumi. Numai rugaciunile catre Domnul il vor putea mentiona indeajuns. Este un doctor unic.

Cu afectiune si cu recunostinta,
Anca D.

Cel mai bun doctor ginecolog
De Diana pe 15 Februarie 2015

Dupa o experienta neplacuta cu doamna doctor ginecolog Tania Grou si unde mi s-a dat de inteles ca am cancer de col uterin si trebuie neaparat sa mi se faca histerectomie am apelat la domnul doctor Rahimian unde mi-a efectuat un erad pentru leziunea pe care o aveam, iar tesutul mi s-a refacut complet. Domnul doctor Rahimian este exceptional!

Multumiri
De Iustina pe 08 Februarie 2015

Dl dr. Rahimian mi-a urmarit sarcina dupa ce cu un an in urma nascusem la 38 de saptamani un bebelus mort. Am fost diagnosticata cu trombofilie ereditara.
Dl Dr. Rahimian a fost extrem de precaut si profesionist. Am apreciat promptitudinea si atentia dumnealui. In plus, mi-a dat incredere care dupa evenimentele prin care am trecut, era extrem de importanta.
Acum avem o minunatie de fetita, miracolul nostru.

Ii multumim domnului doctor

Contact Dr. Rahimian Hadi

Adresa

Ion Movila, 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.